Napadač potvrdio, bio je u kontaktu sa Junajtedom!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 11.09.2019.
20:56
Izvor: Sportske.net

Sada je jasno, "Đavoli" su veoma zainteresovani.

EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIA
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIA

Povezane vesti

Mančester junajted je ovog leta u svoje redove doveo tri pojačanja, stigli su Danijel Džejms iz Svonsija, Eron Van-Bisaka iz Kristal Palasa i Hari Megvajer iz Lestera, za kojeg je oboren svetski rekord kada su defanzivci u pitanju (87m).

Pisalo se o brojnim metama, na kraju su "Đavoli" morali da se zadovolje sa trojicom novajlija, a jedna od meta kluba bio je i napadač Atletik Bilbaa Injaki Vilijams.

Španski reprezentativac, poreklom iz Gane, jedan je od najboljih igrača kluba sa "San Mamesa", za koji nastupa od 2014. godine.

Do danas je upisao 204 nastupa za klub, postigao je 48 golova, jednom je nosio i dres "Furije".

Jasno, pred 25-godišnjim napadačem je lepa budućnost, ali je on nedavno potvrdio svoju vernost Atletiku, sa kojim je potpisao gotovo rekordni ugovor, do leta 2028. godine.

Ipak, ukoliko bi adekvatna ponuda stigla, momak za kojeg se ranije interesovao i Juventus, mogao bi da promeni sredinu.

Sada je potvrdio da je ovog leta bio u kontaktu sa Mančester junajtedom, a obelodanio je i za koji klub nikada ne bi potpisao.

"Kontaktirali su me iz Mančester junajteda, ali ne mogu da vam otkrijem ko.

Moja prva opcija je bila da ostanem u Atletiku i da se ovde penzionišem. Da li bi se pridružio Real Sosijedadu? Ne, nikada tamo ne bih mogao da odem, sto posto
", izjavio je Vilijams.

Injaki Vilijams

"Đavoli" su navodno spremni da daju vremena Ole Gunaru Solskjeru, traže i sportskog direktora, kako je ta funkcija u klubu trenutno upražnjena, a meta je bivši igrač kluba sa "Old Traforda".

Utisak je da će već u januaru Junajted napraviti jedan ili više ozbiljnih transfera, možda bi baš Vilijams mogao da bude njihova "bomba" u prvom mesecu naredne godine.

Kontakt je postojao, do transfera nije došlo, videćemo da li će se nešto promeniti u januaru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 14.09.2019
09:13

Musa Dembele iz Liona i jedan kreator igre.

avatar
Barcelonista
Thursday, 12.09.2019
16:20

Meni je on dobar igrac ali mikakva sad neka extra klasa. Pogotovo ne za tako velik klub (ako sebe i dalje smatraju velikim i misle se napokon unormailt). Sancho sto je u Borusiju presao iz City-ja je za klasu bolji a i mladji. Ali ipak, to je samo moje misljenje :-)

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 12.09.2019
22:42

Apsolutno delimo isto misljenje.