Napadač srpskih korena predvodi Murinjovu Romu od ovog leta?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 24.06.2021.
17:17
Izvor: Sportske.net

I dalje je nejasno ko će biti prvi špic Rome.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Austrijski napadač srpskih korena Saša Kalajdžić nalazi se na listi želja Rome, navodi "Gazeta sport".

Prethodnih sedmica, Kalajdžić se pojavio na radaru Žozea Murinja koji pomno prati njegove igre u selekciji Austrije na Evropskom prvenstvu. Međutim, njegov eventualni dolazak povezan je sa budućnošću Edina Džeka.

Bosanskohercegovaški fudbaler nije previše zainteresovan da napusti Rim ovog leta, posebno nakon odlaska Paola Fonseke sa kojim je bio u slabim odnosima, te dolaska Žozea Murinja.

Njih dvojica imaju veliko međusobno poštovanje, ali Džeko je ušao u 36. godinu života i "vučica" je rada da potraži osveženje u špicu. No, uprkos činjenici da je na zalasku karijere, Džeko je nosio Romu u nebrojeno navrata prethodne sezone.

Njemu ugovor ističe naredne sezone, Roma na želi da ga pusti kao slobodnog igrača, ali pitanje je koji klub želi da plati obeštećenje za tridesetšestogodišnjeg napadača.

Kada je reč o Kalajdžiću, 17 puta se upisivao u listu strelaca prethodne sezone i šest puta uspešno proigravao saigrače za golove.

Podsećamo, Žoze Murinjo je zainteresovan i za Filipa Kostića, ali je veća verovatnoća da će krenuti put Intera budući da se Ašraf Hakimi dogovorio sa Pari Sen Žermenom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke