Napoli dogovorio dva i ide po treće pojačanje!

Autor: Lazar Nikolić
subota 23.04.2022.
13:05
Izvor: Sportske.net

Radno u Napolju.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Napoli polako posustaje u borbi za "Skudeto". Napolitanci su posle poraza od Fiorentine remizirali sa Romom i sebe udaljili od šampionske titule.

Ekipa Lućana Spaletija nalazi se na trećem mestu prvenstvene tabele sa četiri boda manje od lide Milana i teško će do toliko željenog pehara u Seriji A.

Dok je fudbalerima ostalo još pet kola da načine čudo i postanu prvaci, uprava kluba bavi se prelaznim rokom.

Prema pisanju "Gazete" Matijas Oliveira i Kvič Kvartaskelija već su dogovorili prelazak u Napoli, a na putu da učini isto je i Empolijev Kristjan Aslani. 

Gruzijac Kvartaskelija biće zamena za Lorenca Insinjea koji napušta stadion "Dijego Armando Maradona" na kraju sezone i odlazi u MLS. Levi bek Hetafea Matijas Oliveira dolazi u Napulj kao zamena za Fauzija Gulama kome ugovor ističe na kraju sezone.

Dvadesetogodišnji Aslani još uvek nije završio sve sa Napolijem. Jedan od najtalentovanijih fudbalera u Seriji A igra odličnu sezonu u Empoliju. Albanac je u svojoj debitanskoj sezoni u seniorskom fudbalu sakupio 18 nastupa i pokazao da se radi o ozbiljnom potencijalu. Njegova vrednost procenjuje se na 3,5 miliona evra, a još uvek nema potpisan seniorski ugovor sa Empolijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke