Napoli ekspresno našao zamenu za Kulibalija!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 13.07.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Na vezi su sa Rimom.

EPA/CESARE ABBATE
EPA/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Napoli je u podmakloj fazi pregovora sa Čelsijem oko transfera pouzdanog štopera i dugogodišnjeg oslonca tima Kalidua Kulibalija. Senegalac je pred vratima "Stamford bridža", a transfer bi trebalo da iznosi 38.000.000 evra.

Jasno je predsedniku Napolitanaca Aureliju de Laurentisa da će brzo morati da reaguje i pronađe dostojnu zamenu Kulibaliju, koji je proveo osam godina na stadionu "Dijego Armando Maradona".

Zbog toga je De Laurentis već stupio u kontakt sa Laciom i raspitao se za štopera Rimljana Frančeska Aćerbija, javljaju mediji u Italiji.

Trener Napolija Lučijano Spaleti mora da nadomesti prazninu koja će nastati Kulibalijevim odlaskom, izbor je pao na iskusnog, 34-godišnjeg Aćerbija, standardnog reprezentativca Italije.

Aćerbi je u Laciju od 2018. godinee i pod ugovorom je do leta 2025. godine, ali mu cena nije prevelika, oko 4.000.000 evra, što bi Napoli bez problema mogao da plati.

Pored Aćerbija i štoper Brajtona, Danac Leo Ostigard mogao bi na stadion "Dijego Armando Maradona", Napolitanci su sa njim krenuli u pregovore i pre nego što se Kulibali odlučio za odlazak.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen italijanskoj Seriji A. Ukoliko mislite da Napoli može u Top 4 posetite njihov sajt, kvota je 1.92.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke