Napoli "video" Kepu!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 19.07.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Španskom golmanu drastično pala cena.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Dok su se vodili pregovori o transferu Kalidua Kulibalija iz Napolija u Čelsi, Napolitanci su shvatili da bi u suprotnom pravcu moga golman "plavaca" Kepa Arizabalaga.

Kako prenose mediji u Engleskoj, Napoli je pregovore sa Čelsijem oko Kulibalija iskoristio da se raspita za jednog od najskuplje plaćenih golmana na svetu. Kepa bi u Napulju zameni Davida Ospinu koji je otišao u Al Naser iz Saudijske Arabije.

Kepa je došao u Čelsi 2018. godine i Atletik Bilbaa za ogromnih 80.000.000 evra, ali je dolaskom Mendija trajno izgubio svoje mesto u timu Tomasa Tuhela, tako da bi odlazak sa "Stamford bridža" bio najbolje rešenje za 27-godišnjaka, čija je vrednost pala za čak 70.000.000 evra.

Pitanje je da li bi i koliko novca uopšte Napoli platio za transfer Kepe, kome ugovor sa "plavcima" ističe 2025. godine, pa je pozajmica najrealnija opcija.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen italijanskoj Seriji A. Ukoliko mislite da bi Napoli sa Kepom na golu mogao u Top 4, posetite njihov sajt, kvota je 1.90.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke