Napoliju se žuri, 15.000.000 evra za reprezentativca Srbije!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 18.05.2023.
16:18
Izvor: Sportske.net

Hoće li Srbin pojačati redove šampiona Italije?

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije dobio je pravnu bitku za Lazara Samardžića (21) koji je nedavno postao seniorski reprezentativac naše zemlje, ali izgleda da ga nove promene čekaju i na kraju sezone.

Rimska Republika prenela je danas informaciju da bi Samardžić predstojećeg leta mogao da promeni klub i pojača redove Napolija.

Fudbaler Udinezea ostavio je odličan utisak u svojoj drugoj sezoni u Udinama, imao je i značajnu minutažu, a na 34 nastupa (polovina ulazasci s klupe) postigao je pet golova i upisao četiri asistencije.

To se dopalo skautima Napolija, pa je direktor Kristijano Đuntoli odlučio da krene u akciju uz dogovor sa Lućanom Spaletijem i ponudi 15.000.000 evra na ime obeštećenja.

"Zebrete" traže 25.000.000, sva je prilika da će se naći negde na sredini, ali vremena je sve manje uzevši u obzir da će Đuntoli otići u Juventus na kraju sezone.

Udineze je Samardžića Lajpcigu platio svega 5.000.000 evra, pa je jasno da klub sa severa Italije čeka višestruka zarada.

Ukoliko Napoli ostane bez nekoliko najboljih igrača iz aktuelne sezone, reprezentativac Srbije bi verovatno dobio šansu da prikaže svoj raskošan talenat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke