"Narednik" opet vadio kestenje iz vatre, sve se menja sem cena za Sergeja!

Autor: Boris Jovanović
petak 07.01.2022.
08:39
Izvor: Sportske.net

Jasno je odavno, prerastao je Lacio...

EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić je spasao Lacio, sa dva gola je uspeo da donese svom timu bod protiv Empolija, iako taj rezultat nikoga nije zadovoljio u "L'Akvilama".

Mediji su proglasili Srbina za igrača utakmice.

"Izgubili smo dva boda i priliku da pobedom započnemo godinu, šteta. Teško je objasniti ove blekaute, čest nam se dešava. Moramo da učimo iz grešaka. Ekopa ima karakter da se vrati, ali stalno jurimo rezultat. Moramo od početka da igramo i da se bolje pripremimo za utakmice. Teško će biti uhvatiti Ligu šampiona, ali ostaje nam nada", kaže "Narednik".

Ipak, više se priča o transferu nego o rezultatima, jer Lacio je pokazao naviku da igra slabije protiv manjih timova i to nikako da se promeni. Jasno je i Sergeju, ovakvim rasipanjem bodova tim neće daleko stići.

Mateja Kežman će probati da ga na leto odvede u veći klub, iskreno, Lacio je davno prerastao, ima ugovor, najplaćeniji je igrač u Lotitovoj eri, ali čini se da počinje da gubi vreme u Rimu.

Jer, Sergej je klasa, godinama traje u jednoj od najjačih liga na svetu.

No, cena, odnosno Lotitovi apetiti se ne smanjuju. Kako se priča, minimum je 70 miliona evra, plus bonusi, u Italiji to nema ko da plati. Zbog toga je realnije da fantastični igrač završi van Apenina, dovođen je ranije u vezu sa Realom i Mančester Junajtedom. Ipak, čini se da PSŽ ima najveće šanse, oni će rekonstruisati vezni red, pominje se dolazak Pogbe, ako uzmu i Sergeja koga Leonardo obožava kao igrača, to će biti vezni red iz snova.

Sačekaćemo leto, ali SMS zaslužuje više...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke