Nastasić dobija društvo iz najbolje ekipe u Evropi?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 04.06.2018.
19:18
Izvor: Sportske.net

Šalke ima ozbiljne planove za narednu sezonu.

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

Ekipa iz Gelsenkirhena se vraća u Ligu šampiona, nakon par sezona uspeli su da se domognu čak drugog mesta na tabeli, te će se na "Veltins areni" naredne sezone igrati i elitno takmičenje.

Tako u upravi kluba žele treneru Tedesku na raspolaganje da stave što bolji roster, a najpre moraju da pronađu zamenu za sjajnog Leona Gorecku, koji će od naredne takmičarske godine braniti boje minhenskog Bajerna.

Izgleda da su idealno rešenje pronašli u madridskom Realu, naime, oni bi da u svoje redove dovedu hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

Minula sezona nije bila baš najproduktivnija za bivšeg igrača Intera, upisao je 22 nastupa u Primeri (11 sa klupe), sedam u Ligi šampiona (tri sa klupe), nije postigao nijedan gol, upisao je po jednu asistenciju u oba takmičenja.

I povrede su učinile svoje, ali u Realu tvrda da je Kovačić igrač za budućnost i u njemu vide čoveka koji će u veznom redu naslediti Krosa ili Modrića.

On ima ugovor sa "Los Blankosima" do 2021. godine, Zidan je uvek bio za to da Kovačić po svaku cenu ostane na "Bernabeu", ali sada kada je francuski stručnjak otišao, postoji mogućnost da se određene stvari promene.

Ukoliko Kovačić zatraži da igra, a novi trener Reala to ne bude spreman da mu ponudi, mogao bi da isforsira odlazak iz kluba, a tu na scenu stupa Šalke.

Ipak, Nemci će nesumnjivo imati i paklenu konkurenciju ukoliko se sazna da Kovačić može da napusti Real, Juve pažljivo motri situaciju, kako je odavno zainteresovan za usluge hrvatskog reprezentativca.

Tu su još brojni klubovi, Šalke će svakako imati težak posao, ali oni su rešeni i na sve načine će pokušati Kovačića da presele u Gelsenkirhen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BeRealisticDemandThe
Friday, 08.06.2018
13:41

Ovaj je rodjen za Klopov sistem,bilo je price na pocetku o interesovanju i odjednom je sve nazalost prestalo.Moguce jer real ne zeli da ga proda.Po meni mnogo bolje pojacanje za Lfc bi bio nego fabinjo,nista losiji u defanzivi mnogo bolji u napadu,zna da povuce loptu i pritom je neverovatno prodoran.

avatar
Anonymous Official
Monday, 04.06.2018
22:39

Bas ce sigurno tamo da zavrsi pored toliko klubova

avatar
NikkiCFC
Monday, 04.06.2018
22:06

On bi mogao u prvu postavu svakog tima na svetu sem Reala, bas ce da ide u Salke. A Real po ovome sto smo videli ove sezone daleko je on najboljeg kluba. Bajern, Siti mnogo bolji!

avatar
Logika i argumenti
Monday, 04.06.2018
21:02

Sto bi otisao uopste...U Realu ima sve tipa sudije,drzavu,Uefu kao i Pereza...Takav komoditet se ne napusta...

avatar
Маркус19
Monday, 04.06.2018
19:56

Ковачић је калибар за већи клуб од Шалкеа...

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 04.06.2018
19:29

Kako da ne... Moze u mnogo jaci i veci klub da predje.

avatar
Novakovic10
Monday, 04.06.2018
21:33

Pitanje je da l' bi on dobro igrao u tom većem klubu, po meni on je taman za Schalke, jest' da je gori od Goretzke, al' moći će da ga zameni.

avatar
BeRealisticDemandThe
Friday, 08.06.2018
13:28

Sreca pa se takvi kao ti ne bave fudbalom ..