Nastasić se vraća, otklonjena poslednja prepreka

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.08.2021.
13:16
Izvor: Sportske.net

Srbin ponovo u Firenci.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Srpski fudbaler Matija Nastasić sutra će biti predstavljen kao novi štoper Fjorentine, kluba za koji je nastupao u prošlosti, prenosi Đanluka Di Marcio.

Jedina prepreka koja je stajala na putu transfera povremenog srpskog reprezentativca bio je Herman Pecela, koji je komplatirao odlazak u Betis i tako otvorio mesto Nastasiću.

Nastasić je prethodnih šest godina proveo u Šalkeu, koji je izgubio status bundesligaša i bilo je jasno da za 28-godišnjeg štopera iz Valjeva više nema mesta u Gelzenkirhenu.

Viola, za koju je igrao u sezoni 2011/2012 pojavila se kao opcija i čekao se rasplet sa Pecelom kako bi bilo jasno da mu se otvaraju vrata povratka u klub iz Firence.

Fudbaler koji je prošao mlađe kategorije Partizana u karijeri je igrao i za Mančester siti sa kojim je u sezoni 2013/2014 osvojio Premijer ligu i Liga Kup.

Iskusni fudbaler će u Firenci zateći dvojicu reprezentativnih saigrača Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića, koji i dalje čekaju transfer, o čemu možete opširnije pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke