Navijači Arsenal očima ne veruju, znate li šta Klop planira za leto? Ovo je spisak želja!

Autor: Boris Jovanović
utorak 23.03.2021.
09:03
Izvor: Sportske.net

Liverpul će morati da bude kreativan, ali mete se naziru...

Beta/Phil Noble, Pool via AP
Beta/Phil Noble, Pool via AP

Povezane vesti

Liverpul će izgubiti Đinija Vajnalduma ovog leta, Holanđanin odlazi kao slobodan igrač i njegova odrednica će biti verovatno Barselona. Nema šansi za dogovor sa Redsima koji sada traže zamenu. Nisu spremni da puno ulože, neke druge pozicije u timu, pre svega defanziva su prioritet, ali interesantno da bi rešenje mogli da nađu u Italiji.

Na ostrvu je odjeknula vest da su veoma zainteresovani za bivšeg kapitena Arsenala, Arona Remzija. Naime, on nije mnogo pokazao za dve sezone u Juventusu, želi natrag u PL, pričalo se o Vest Hemu, ali bi Liverpul svakako imao prednost. 

Velšanin je imao problem sa povredama, Pirlo ga brani, ali jasno da nije prvi izbor. Juventus navodno ne bi zahtevao ni veliko obeštećenje za ovog igrača, razlog je što su ga doveli kao slobodnog agenta, a bitno je da se oslobode njegove plate koja je blizu 10 miliona evra sa bonusima.

Osim Remzija, Klop želi da napad pojača Isakom iz Sosijedada pošto će probati da proda Šaćirija i Origija, a priča se da prate razvoj situacije oko Odegarda koji je na pozajmici u Arsenalu i koga bi želeli da ugrabe.

Interesuje ih i Marko Asensio, neke nepotvrđene priče govore da bi prihvatili novac i pomenute igrače za Salaha koji želi da ode, no sve je to nagađanje.

Ono što ostaje je da nemaju novca za Halanda i Mbapea, odnosno da Amerikanci neće uložiti bogatstvo zbog gubitaka, ali da će otkupiti Kabaka za dvadesetak minuta, Turčin bi mogao da postane zamena za Van Dajka i Gomeza kada se oporave.

Sve u svemu, nešto će morati da promene, a s obzirom na stav vlasnika, Klop će se osloniti na to da bude kreativan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke