Navijači Barse posle pobede nad Sitijem, kome treba evropski šampion?

Autor: Milovan Longinov
sreda 31.07.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Katalonci oduševljeni.

EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone pobedili su noćas ekipu Mančester sitija posle boljeg izvođenja penala, a navijači su oduševljeni pojedincima pod palicom Hansija Flika. 

Posle regularnih 90 minuta bilo je 2:2, a u timu Barse istakli su se strelci Pau Viktor i Pablo Tore, ali je najviše oduševio vezista Mark Kasado. 

On je prošle sezone bio lider Barselone Atletik kod Rafaela Markeza, u pitanju je dete Barselone, na jesen puni 21 godinu i Flikov plan je da bude u prvom timu u novoj sezoni. Kasado je upisao maestralnu asistenciju kod prvog gola, ali je i bio ključan igrač u veznom redu.

Posebno su navijači hvalili i Pabla Torea, koji kod Ćavija nije dobijao šansu, pa je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Đironi. On je u Barsu stigao pre dve godine iz Rasing Santandera kao jedan od najvećih španskih talenata. Tore je takođe 2003. godište, i ako ovako nastavi mogao bi da ostane ovog leta. 

Brojni analitičari pišu da bi Tore i Fermin Lopez, koji je na Olimpijskim igrama, mogli da pokriju poziciju Danija Olma, koga smatraju nepotrebnim pojačanjem u ovom trenutku. Olmo ipak nije klasično levo krilo, više ulazi u sredinu, a navijači su složni da su klasično levo krilo poput Nika Vilijamsa i jedan klasni zadnji vezni važniji u ovom momentu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke