Navijači Junajted, hoćete li prvo dobre ili loše vesti?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 20.06.2021.
10:03
Izvor: Sportske.net

Dva pojačanja pod obavezno, ali za situaciju oko Francuza rešenja nema!

EPA-EFE/Michael Regan
EPA-EFE/Michael Regan

Povezane vesti

Mančester Junajted iza kulisa pokušava da završi dva najbitnija posla.

Jedan je Džejdon Sančo, poboljšali su ponudu, prva od oko 75 miliona evra je odbijena, sada će uslediti druga desetak miliona veća, no Dortmund ima jedan zahtev. Oni ne žele da vezuju deo novca za lako dostižne bonuse, već hoće kompletnu isplati bez klauzula.

Veruje se da će Solskjer koji insistira na Sanču požuriti klub, jer iz Nemačke stižu vesti da "Milioneri" nemaju nameru da čekaju finiš prelaznog roka.

Što se štopera tiče, Varan ostaje prva meta, on bi radije u Englesku nego u Pariz, cena je 60 miliona evra, Real je neće spustiti čak i ako bude rizikovao da narednog leta ostanu bez obeštećenja.

Jedna od varijanti je da se Junajted okrene Pau Toresu iz Viljareala, ali bi Ole radije Francuza koji ima mnogo više iskustva i bio bi idealan u tandemu sa Megvajerom.

Štoper i Sančo su moranje, što se tiče desnog beka, klub neće platiti ogromnu sumu koju Atletiko traži za Tripijea.

Moguće je da Dalot bude alternativa za Van-Bisaku, pominju se još neka jeftinija rešenja.

I tu je kraj dobrim vestima.

Loša?

Nema dogovora sa Polom Pogbom i čini se da on ne namerava da potpiše ugovor. Naime, danas mediji tvrde da je spreman da ostane do isteka narednog leta, da nema ni pregovora, niti se Rajola oglašava. Taktika je izgleda da Vudvord postane nervozan, razumljivo da nije lako izgubiti za 12 meseci čoveka za koga ste platili tada svetski rekord, bez obeštećenja, ali nemaju mnogo rešenja.

PSŽ pritiska Rajolu da završi posao i ubedi Pogbu, ali Francuz želi u Juventus, to nije tajna. Italijani nemaju novca za obeštećenje, ako se oslobode Ronaldovog ugovora svakako da će opcija povratka Pogbe biti realnija, ali za sada je to na dugom štapu. Nemaju ništa protiv da sačekaju godinu dana i da Pogba posle šest godina kao slobodan igrač ponovo obuče dres "Bjankonera". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Sunday, 20.06.2021
12:21

Loša vest je da Pogba ide? :)))) Ja koljem prase kad ode ta trula jabuka koja je za 4 sezone odigrala 5 dobrih mečeva.