Navijači mogu da protestvuju koliko hoće, klub doneo odluku, masivne promene u Junajtedu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.01.2020.
12:05
Izvor: Sportske.net

I ne, ne radi se o Solskjeru...

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Mogu da šetaju i protestvuju, klub ne odustaje, Ole Gunar Solskjer je siguran, ma kako sezona bude završena.

To je ono što mediji saznaju iz izvora bliskih Junajtedu, ni vlasnici Glejzeri, ni njihov prvi operativac Vudvord, neće odustati od plana.

"Dejli Mejl" piše da klub planira masovnu skautsku operaciju tokom proleća i da će Solskjeru biti dat još jedan prelazni rok da pročisti ekipu i dovede mlade igrače. To znači da će klub narednog leta odvojiti još novca, mada ga je sve manje, osloboditi se suvišnih starijih igrača i nastaviti da pravi mlad tim.

U dovođenje Bruna Fernandeša koji je jedina zimska meta uključio se i Mendeš, videćemo hoće li super agent uspeti da spusti cenu i hoće li kapiten Sportinga stići na "Old Traford".

Što se napadača tiče, moguća je samo pozajmica dok se ne oporavi Rašford, to Junajted nudi Milanu za Pjonteka, ali nema za sada naznaka da će "Rosoneri" prihvatiti tako nešto. Kavani je odbio dolazak u PL, Atletiko mu je ponudio isto što i "Đavoli", zna se da želi u Španiju.

Šta znači plan kluba?

Dovedeni su Megvajer, Van-Bisaka i Džejms, ali Junajted nije uspeo da se oslobodi suvišnih igrača poput Roha, Džonsa, Matića pa i Freda, ne zna se ni šta će biti sa Pogbom. Solskjer bi dobio leto da proda nepotrebne, da dovede još tri ili četiri mlada igrača i na taj način zaokruži tim. Otišao je Jang u Inter, ali njemu je isticao ugovor.

Koga će sve pratiti skauti?

Taj spisak se čuva u tajnosti, ali recimo da su na njemu sigurno igrači Lila, Sumare i Osimeh, zatim Medison i Tilemans iz Lestera, par igrača iz Čempionšipa, Dembele iz Liona...

Dakle, od smene Solskjera ništa, ni dolazak Poketina nije opcija, on traži samostalnost u dovođenju igrača...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 27.01.2020
11:11

Prelazni rokovi ne znace nista, ako ce ga koristiti kao ovaj...

avatar
Аполо
Saturday, 25.01.2020
21:45

Onda prestati dolaziti na utakmice.

avatar
StefMU
Saturday, 25.01.2020
16:15

Naravno da nista kad je potrcko, ali i prerano je suditi sta ce se desiti jer ako navijaci zaista budu otisli u 58 minutu protiv Vulvsa i to ponove jos par puta mislim da ce pritisak biti neizdrziv za upravu, to je jedini nacin da se otarasimo kancera. Van Gal je najbolje srocio situaciju u Junajtedu:
“At Bayern, the people in charge are football men. I always appreciated that.
“At Manchester United, on the other hand, Ed Woodward was installed as CEO – somebody with zero understanding of football who was previously an investment banker.
“It cannot be a good thing when a club is run solely from a commercially-driven perspective."

avatar
mrancic
Saturday, 25.01.2020
21:49

Bravo.Lepo rečeno.😂😂😂😂😂

avatar
Akrobatika 12345
Saturday, 25.01.2020
16:06

Nek dovede dva prava kreatora sad da vidimo sta i koliko moze ova ekipa,pa onda na ljeto uz tri cetri igraca imali bi pravu ekipu..Isco,Kros,Fernandes, Eriksen,Medison,Insinje,od tih igraca nek dovedu dvojicu navijaci Ce biti prezadovoljni..Najbolje od svega toga je to da za Pogbu i 30-ak miliona,mozemo dobiti bilo koju dvojicu od ovih gore navedenih,sto bi bio odlican posao i mogli bi se nadati da imamo sanse za top cetri do kraja sezone a onda na ljeto uz tri cetri pojacanja imali bi skroz drugačiji tim od ovoga sto trenutno imamo i bila bi to sasvim druga prica na početku iduce sezone..Sad kad bi doveli Brunu i Krosa,i na ljeto Kolibaliya,Sancha i Zaniola imali bi tim spreman da se upusti u borbu za titulu..A siguran sam da bi nam Real sad dao Krosa i 40-ak miliona za Pogbu,namirimo 30 i kupimo Brunu i rjesili bi se nezadovoljnog igraca a dobili bi dva vrhunska veznjaka..

avatar
mrancic
Saturday, 25.01.2020
21:51

Ako ostane Solskjer kao da si dao poslastičaru alat mašinbravara.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 25.01.2020
15:46

Čuj novca je sve manje kao da Junajted samo troši i ništa ne zarađuje. Jesu im prihodi smanjeni ali i dalje su u top 5 najbogatijih timova na svijetu i sigurno će para za pojačanja biti
Njihov problem je što više nisu toliko poželjna destinacija (pogotovo ako ne obezbjede LS) i što svaki tim želi da ih odere za bilo koji transfer jer znaju da imaju para i da moraju da kupuju.
Bruno sigurno završava u Junajtedu (ako ne sada onda na ljeto) i to po cijeni koju njegov klub kaže. Junajted sada igra igru kao da se povlači iz pregovora ali Sporting dobro zna da im je Bruno potreban i da će se vratiti kad vide da im blef ne prolazi.
Ja čak očekujem da će za 4-5 dana opet da se otvore pregovori i da će Bruno za 70+ miliona + bonusi da pređe u Junajted do kraja januara

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
20:00

Ako su odustali od njega neka se okrenu Iscu i dovedeu ga za 50tak mil, kreativac je neophodan!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 25.01.2020
15:29

Ako ostane smirgl onda nema brige. Nece biti ni blizu TOP 4

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
19:59

Moram se sa tobom sloziti...

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 26.01.2020
00:08

Isto tako ako ostane Lampard nema brige, ni vi se necete naigrati, iste dve neznalice.

avatar
rademan
Saturday, 25.01.2020
15:13

Koliko losa politika. Mogli su na pocetku sezone da dovedu Tilemansa, ovako ce dati duplo vise para. Cela sezona se igra sa jednim spicem. Bolje da su istrpeli Sanceza jos ovu sezonu ionako mu placaju deo ugovora da igra u drugoj ekipi.

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
19:58

Pa nisu realno ni trebali prodavat Lukakua ako mu vec nisu planirali odmah dovesti zamjenu koja je bolja...

avatar
mrancic
Saturday, 25.01.2020
14:32

Svašta ćemo pročitati.Zamislite klub tog renomea (nekadašnjeg) da da izjavu da ga baš briga za navijače.Jedva čekam izjave i komentare posle utakmica sa Sitijijem,Vulsima,Čelzijem i Brižom.Dati podršku treneru koji ne ume da organizuje igru i protiv najslabijih i sedi kao mumija na klupi nije normalno.Tu se verovatno nešto ozbiljnije sprema (prodaja).Gledam na snimku ,čovek posle sramote ,pljeska navijačima koji su (90%) izašli sa tribina.

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
19:58

Kalun, marjoneta, ne znam sto mu je trebalo ovo... da kao legenda klubu navlaci na sebe toliku mrznju navijaca

avatar
The Red Army
Saturday, 25.01.2020
21:53

Buraz organizuje on igru, ali nema jednog igraca koji ce da uputi zavrsni pas, da vidi gde ima prostor na terenu, ima preko 70% posed lopte ali dzaba kad nema jednog kreativca, a trebalo bi da imamo bar dva

avatar
The Red Army
Saturday, 25.01.2020
14:02

Hahaha kolko smarate sa ovim samostalnost u dovodjenju igraca 😂 aj ne izmisljajte bre vise, koji trener na svetu će da pristane da mu neko drugi dovodi igrace, hocete da kažete da je vudvard dovodio i van galu i murinju igrace koje je on hteo a ne koje su oni rekli? Bas smarate majke mi, solsker vise puta reko da niko ne moze da ode ili dodje ako on ne odobri, a i vudvard isto, dobije spisak igrac A, ako ne moze njega da iscima onda igrac B, e sad sto je on nesposoban da dovede igrace to je skroz druga priča

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
19:56

Sve to stoji ali Ed neke igrace ne zeli da dovede jer on kao ogroman fudbalski sturcnjak nesto smatra... Imali smo sansu da vratimo Ronalda pa nismo, Neymara da uzmemo za Pogbu pa nismo, Icardija za Lukakua itd... Sam je Mou izjavio da on uopste Freda nije zelio u timu vec da je klub doveo... Pobjedili smo City oko Freda i Sancheza pa sta smo na kraju dobili.

avatar
Jagger86
Monday, 27.01.2020
10:35

Svaki klub ima svoj plan rada, moguce da si u pravu, al jbg nismo ni mi baš u upravi kluba pa da bas sve znamo od a do š . Samo znam jedno , da u današnjem modernom fudbalu , itekako igrači (u dogovoru sa svojjim menadžerom) razmišljaju gde će i kako da dodju, jer ako povuku par pogrešnih poteza mogu ozbiljno da ugroze karijeru. Sa ovim trenutnim volom od trenera niko od ozbiljnijih svetskih zvezda ne želi da saradjuje. Dok se klub ne konsoliduje i stabilizuje pre svega rezultatski , United će hvatati igrače samo na nenormalne plate , a epilog svega toga je situacija od 2013 pa do dana današnjeg. RASPAD !

avatar
noxovac993
Saturday, 25.01.2020
13:31

Klub ce odvojiti jos novca mada ga je sve manje? O cemu vi? Junajted u top 3 kluba po vrijednosti i tome koliko para zaradjuje. Para nikad nece nedostajati ali nedostaje trener koji ce pametno da ih ulozi. Trener koji nece biti tu da Junajted pretvori u Kardif, tim koji ce igrati kontre protiv top 6 igraca a protiv ostalih se raspadati.

avatar
The Red Army
Saturday, 25.01.2020
21:55

Tek je trojicu doveo, cekaj da dovede jos 5,6 igraca koje on hoce, a ako neko zna kakav igrac treba da bude za utd onda je to solsker... Nema kreativca, nema ko pas da uputi, da je pogba igrao garantujem da bi treci bio s obzirom kako se raspadaju i arsenal totenhem celzi...