Navijači Reala u euforiji, stižu "Tri Amigosa", majstorski posao za stvaranje drim-tima?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.10.2021.
11:49
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su trojica slobodnih agenata baš blizu kluba...

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Španski mediji tvrde da je Real već završio posao za sledeće leto.

Naime, Los Blankosi su više-manje postigli dogovor sa tri slobodna agenta i oni će navodno sigurno u julu pojačati Madriđane.

Oko Mbapea se sve zna, on je odbio sve pokušaje PSŽ i otići će na "Bernabeu" plata će mu biti između 25 i 30 miliona evra, a potpisaće ugovor na šest godina.

Sledeći je Pol Pogba. Florentino Perez i Mino Rajola su prevazišli sukobe, uz to italijanski menadžer će smanjiti proviziju kako bi ispunio želju klijentu za zaigra u Španiji. Barsa nema novac, Pogba ima uz Real još opcije PSŽ i Juventus, ali odabrao je. Njegova plata biće nešto manja od 20 miliona evra.

Treći je Toni Ridiger, nema dogovora sa Čelsijem, "AS" piše da Nemac odugovlači jer u Realu može da dobije 10 miliona koliko traži, plus veliki je izazov da zaigra za najveći klub na svetu.

Nove plate Perez neće ni osetiti, jer ugovori ističu Marselu i Bejlu, a pokušaće da se oslobodi i Azara. Klub će napustiti Isko, a od igrača sa pozajmice biće vraćen jedino Japanac Kubo. 

Ko bi mogao da dođe još osim slobodnih agenata? U klubu bi rado opet videli Reguljona iz Totenhema, ali to je teška misija, bek Valensije Gaja je stara želja, a što se Halanda tiče, spremni su da plate obeštećenje od 75 miliona, ali ne i platu koju Norvežaninu nudi PSŽ i engleski klubovi. Samo, Borusijin bombarder želi u Madrid, videćemo kako će reagovati Rajola, ali ako i strašni strelac bude pojačanje to će značiti jedno, Real će dugo vladati evropskim fudbalom, praktično će pokupiti sve najbolje igrače narednog leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke