Navijači Rome maštaju, još ovaj trio i osvajamo "Skudeto"!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 31.07.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

U Rimu vlada neverovatna atmosfera.

@OfficialASRoma
@OfficialASRoma

Povezane vesti

Fudbaleri Rome pobedili su Totenhem rezultatom 1:0, Paulo Dibala je bio asistent, a odbrana je ostavila rivale bez udarca u okvir gola.

Uz euforiju nakon dolaska Paula Dibale, ambiciju koju je vratio Žoze Murinjo, transfere Matića, Zekija Čelsija, u Rimu počinju da sanjaju velike snove.

Roma još uvek nije završila prelazni rok, a zna se da klub uveliko pregovara sa Pari Sen Žermenom oko Žoržinja Vanjalduma. Za Holanđanina nema mesta u Parizu, on želi da ode i da bude standardan, kako bi povratio poverenje Luja van Gala pred Mundijal u Kataru. 

Takođe, Roma pregovara sa Andreom Belotijem i Italijan bi bio alternativa za Ejbrahama koji ne može da vuče tim tokom čitave sezone kao najistureniji. Beloti je i dalje slobodan na tržištu, pošto mu je istekao ugovor sa Torinom, a Roma mu nudi saradnju do 2025. Plan je da Roma ozvaniči i Belotija i Vajnalduma tokom naredne sedmice.

Tu nije kraj, jer se pominje i štoper Fejenorda Markos Senesi. U pitanju je 25-godišnji Argentinac, koji je pre tri godine stigao iz San Lorenca. Senesi je na sebe skrenuo pažnju odličnim partijama prošle sezone, a Murinjo je mogao da ga vidi na delu u direktnom okršaju u finalu Lige konferencije u kom je Roma slavila 1:0. 

Senesi ulazi u poslednju godinu ugovora i Roma bi i njega mogla da dovede na sniženju. 

Da li Roma zaista može da se uključi u borbu za "Skudeto"? AdmiralBet nudi top kvotu da Murinjo osvoji Seriju A, čak 10,00, dok je sigurica da će biti u top 4 - 1,89. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke