Ključni meseci za Saku - Liga šampiona ili izdaja!?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.02.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net

Oteće im zvezdu.

EPA-EFE/Justin Setterfield
EPA-EFE/Justin Setterfield

Povezane vesti

Arsenal je već nekoliko godina van Lige šampiona. Klub sa Emirejtsa se trenutno nalazi na šestom mestu Premijer lige i vodiće veliku borbu da se napokon vrati u najelitnije klupsko takmičenje.

Liga šampiona bi Arsenalu značila mnogo, ne samo rezultatski, finansijski i marketinški. To bi zasigurno privuklo vrhunske fudbalere da ponovo gledaju u pravcu Londona, ali i bilo pravi podsrek igračima koji su trenutno u klubu da ostanu u njemu.

Zbog toga uprava "tobdžija" strahuje da bi, ukoliko se ne plasiraju u Ligu šampiona, lako mogli da ostanu bez fantastičnog reprezentativca Engleske, Bukaja Sake.

Za Saku je prema pisanju engleskih medija veliko interesovanje pokazao Liverpul.

Dvadesetogodišnje krilo ima ugovor sa Arsenalom do juna 2024. godine, ali su njegove ambicije da igra vrhunski fudbal u Ligi šampiona.

Tobžije nisu ni pomišljale da ga prodaju, ali ukoliko bi mladić odbio da produži novi ugovor, u dogledno vreme, morali bi da razmišljaju o prodaji.

Liverpul je spreman da reaguje, čim dobije zeleno svetlo od engleskog reprezentativca i dovede ga u svoje redove. Bila bi to prava bomba na Enfildu. Saka bi tako postao budućnost "crvenih" dok bi Arsenal pretrpeo još jedan žestok udarac. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke