Ne jedan nego dva štopera iz snova, Liverpul će imati zid ispred gola za razliku od ove sezone?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 30.03.2021.
09:59
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Amerikanci konačno odrešiti kesu...

Beta/Phil Noble, Pool via AP
Beta/Phil Noble, Pool via AP

Povezane vesti

Liverpul će učiniti sve da vrati titulu. Naime, kroz engleske medije se pronose vesti da će gazde iz Bostona učiniti sve da zadrže Klopa i da mu omogluće da krene novi pobedonosni ciklus.

Već znate verovatno da bi za 40 miliona evra trebalo da stigne Ibraim Konate iz Red Bula, iako klub iz Lajpciga tvrde da neće ići baš lako i da ne žele da prodaju pomenutog fudbalera.

Ali, jedna meta je izgleda mnogo realnija nego što je bila pre godinu dana. Napoli je spreman da naplati Kulibalija, Senegaralac ulazi u četvrtu deceniju, želi da ode, ali ne u Francusku, odnosno PSŽ, već isključivo PL. Za njega bi Liverpul bio sjajno rešenje, tandem sa Van Dajkom, dugo je u Italiji, zarađivao bi više, iako je sa 6 miliona po godini, uz Bonućija najplaćeniji štoper Serije A.

Marko Senezi defanzivac Fejenorda bi trebalo da bude zamena za Kulibalija u Napoliju. Liverpul je navodno daleko odmakao u pregovorima sa Kulibalijem u prednosti je nad klubovima iz Mančestera, ali i Bajernom.

Ako stignu Konate i Kulibali, Kabak neće biti otkupljen, Van Dajk, Gomez i Matip bi bilo preostala tri štopera, a Ben Dejvis bi verovatno bio prodat, ili otišao na pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke