Ne ljutite Pari Sen Žermen! Real će zažaliti zbog Mbapea, ovo je plan osvete?

Autor: Boris Jovanović
subota 04.09.2021.
11:43
Izvor: Sportske.net

PSŽ će uzvratiti udarac?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Priča oko Mbapea je završena, makar u Realu smatraju da je sve gotovo i da će Francuz narednog leta kao slobodan igrač stići u Madrid.

On je odbio šest ponuda Parižana i jasno je da je čvrst u nameri da napusti Francusku. narednog leta. Nije ni tajna da Real želi da spoji Pogbu, Mbapea i Halanda, napravi drim-tim narednog leta.

Ali, PSŽ neće sedeti skrštenih ruku, navodno je čitava situacija oko Mbapea razbesnela gazde u Dohi i oni su spremni da Leonardu stave na raspolaganje neograničen budžet kako bi privukao i Pogbu, ali pre svih Halanda.

Rajola ima bolje odnose sa Leonardom, nego sa Perezom koji ne voli Italijana pa u Parizu računaju da će kontroverzni menadžer obaviti najveći deo posla, kako bi ubedio svoje igrače da izaberu Pariz. U slučaju Pogbe će to biti teže, njegov je san Real, ali kada je Haland u pitanju on bi mogao da bude prva mesta. Jer, PSŽ će, kao i svi ostali veliki klubovi lako platiti otkupnu klauzulu od 75 miliona evra, a onda računaju da kombinacijom ogromne plate koju Real ne može da ponudi i velikih provizija za Rajolu, ali i Halandovog oca Alfija privoli igrača da obuče "devetku".

Kolika bi bila ta provizija?

Ako je istina da je Rajola tražio 30 miliona za sebe i igračevog oca, kao i ugovor za Halanda od 25 miliona po sezoni od Čelsija, jasno je da su to neki okviri u kojima će Parižani delovati. 

I čini se da kada novac govori, nikome nije lako kada naljuti PSŽ, Barselona je makar to osetila na svojoj koži...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke