(Ne)moguća misija? Fenerbahče posle Murinja kreće i po Levandovskog!

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.05.2024.
23:00
Izvor: Sportske.net

​Fenerbahče je u nedavno okončanoj sezoni osvojio čak 99 bodova u Superligi Turske, ali ni to nije bilo dovoljno da ekipa za koju nastupa Dušan Tadić osvoji titulu.

EPA-EFE/DAVID BORRAT
EPA-EFE/DAVID BORRAT

Povezane vesti

Pehar je na kraju uzeo Galatasaraj, pa je predsednik Fenera Ali Kodž odlučio da pred predsedničke izbore u klubu navijačima podari neka od najvećih imena u svetu fudbala.

Praktično je pitanje trenutka kada će Žoze Murinjo i zvanično postati novi trener "Žutih kanarinaca", a iz Turske stižu informacije da je nova Kodžova želja ni manje, ni više nego - Robert Levandovski (35)!

Novinar Ertan Sizgin navodi da uprava radi na pojačanju u napadu, te da su kontakti već uspostaviljeni sa Levandovskim koji je još uvek izuzetno teška meta, iako Kodž čini sve kako bi ga doveo.

Njemu zadatak neće biti olakšan činjenicom da je u Barselonu stigao Hansi Flik, trener kod kojeg je sjajni Poljak verovatno igrao i fudbal života, dok se za vreme Ćavija neretko pisalo i o odlasku Levandovskog iz Barselone.

Poljski fudbaler ima važeći ugovor sa katalonskim klubom do leta 2026. godine, a ukoliko ne dođe do senzacionalnog transfera, uprava turskog kluba već ima spremnu listu alternativa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke