Ne, nije prvoaprilska šala - Rajola sleteo i poveo Halanda, imaćemo tim sveta!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 01.04.2021.
13:24
Izvor: Sportske.net

Ako je prvoaprilska šala, onda je najbolja ikada!

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Navikli smo da 1. aprila najuticajniji svetski mediji "bacaju bombe" i na kraju prikače ono loše "aprilililiii", ali sada su tu i dokazi. 

Za  početak, u Španiji prvi april "pada" 28. decembra, tačnije to je datum kada u toj zemlji obeležavaju popularni "Fool’s day", tako da današnji datum ne važi kod njih. Tako da - spremite se za početak sapunice koja je počela danas na aerodromu u Barseloni. Video i fotografije sa aerodroma u Barseloni su dovoljni da raspale maštu. 

Evo i o čemu se radi - katalonski Sport je plasirao video sa aerodroma El Prat, na kom je lični asistent Đoana Laporte sačekao Mina Rajolu i Alf-Inge Halanda! 

Svi pouzdani izvori, novinari, frilenseri na Tviteru su podelili istinistost ove informacije, te potvrdili da su Rajola i Haland došli na prvu rundu pregovora sa Laportom.

Takođe, Sport je  otkrio da Dortmund traži 180 miliona evra za transfer ovog leta, a da će Laporta spustiti na 150 miliona. Ostaje pitanje kako će Barsa sakupiti toliki novac da transfer Norvežanina.


Nije tajna da je su Mino Rajola i Đoan Laporta u odličnim odnosima još od onog transfera Zlatana Ibrahimovića iz Intera u Barselonu.

Dalji scenario koji možemo da pretpostavimo jeste taj da Laporta zna da mora da dovede samo jednu bombu i to baš pravu "devetku" da bi zadržao i Lea Mesija i nema dileme da bi Argentinac radio ispred sebe imao ubitačnog Norvežanina.

Ono što takođe sigurno znamo je da će Barsa u narednim danima ozvaničiti transfer Erika Garsije, koji je oduševio špansku javnost posle tri briljantne partije u nacionalnom timu. Luis Enrike je čak između redova rekao da će Garsija biti jedini siguran štoper, dok će se za drugo mesto na EP boriti Serhio Ramos i Pau Tores. Dakle, deluje da je Barsa dobila i paklenog štopera, koji je usput i dete "La Masije". Dovoljno je samo da još Memfis Depaj dođe umesto Filipea Kutinja da pojača konkurenciju Dembeleu i Fatiju, te da možda Vajnaldum bude jedino pojačanje u veznom redu, jer Riki Puđ, Miralem Pjanić i Karles Alenja neće imati poverenje Ronalda Kumana.

Usudićemo se da kažemo se bi Barsa u ovom slučaju imala ponovo jedan od najjačih timova u Evropi, pogledajte ekipu sa rotacijom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke