Ne vredi, Pepovo jedino rešenje? Sterling u izlogu?

Autor: Boris Jovanović
subota 17.07.2021.
10:54
Izvor: Sportske.net

Siti će morati nekoga da se odrekne...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL / POOL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL / POOL

Povezane vesti

Mančester Siti neće odustati.

Naime, uz Griliša žele i Kejna, bez obzira na Pepove navode da nema novca.

Čak i da je to tačno, Siti pokušava da proda neke igrače, Nmeča je blizu Volfsburga, a klub će verovatno generisati novac od prodajaErere, našeg Ilića, Pedra Pora i Morgana Rodžersa.

Ne zaboravimo da je u kasu već leglo blizu 40 miliona evra od prodaja Harisona i Anhelinja, Lidsu odnosno Lajpcigu. I Mančester Junajted je doprineo, oko 13 miliona evra leglo je kao procenat od prodaje Sanča koji se vratio u grad i obukao dres rivala.

Ali, da bi se završio posao oko Kejna i Griliša potrebno je da uz ove prodaje ode i neko veliko ime, kako bi se zaradilo ukupno oko 150-200 miliona.

Sada je situacija sledeća, Gvardila nije promenio mišljenje, najviše šansi i pored sjajnog EP ima da ode Sterling. On će po povratku razgovarati sa klubom, ne želi da bude deo bilo kakvog sporazuma odnosno trejda, želi da napusti klub pod svojim uslovima. Ali, problem je kupaca, Real i Barselona nemaju novca, Bajern ne želi da plati obeštećenje veće od 100 miliona evra, a i Sterling bi radije u Španiju nego u Nemačku.

Ni u PSŽ nema mesta, pa je veliko pitanje gde bi mogao da završi. Što se tiče Žesusa, on bi mogao da bude deo sporazuma za Kejna, ali Totenhem ne prihvata procenu "Građana" da Brazilac vredi 70 miliona evra.

Kako sada stvari stoje, neminovno je da Pep proda jednu zvezdu, ili dva igrača iz postave, kako bi završio proces dovođenja sjajnog engleskog tandema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke