Ne vredi, u Juventusu se sve vrti oko Ronalda, ovo je razvoj situacije!

Autor: Boris Jovanović
subota 12.06.2021.
09:36
Izvor: Sportske.net

I pored svega, ovo je najrealnija varijanta...

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Juventus je talac Kristijana Ronalda. Nikako ne može da se drugačije objasni jer je čitav prelazni rok blokiran zbog Portugalca.

On želi da ode, ali nema ponuda. Tačnije pominju se PSŽ i Junajted, ali za sada to su samo nagađanja.

"Ako ne želi da se odrekne plate ostaće u Juventusu", kaže poznati novinar Fabricio Romano.

On dodaje da nema pregovora ni sa Parižanima, ni sa "Đavolima".

U vreme pandemije niko neće platiti 31 milion po sezoni Ronaldu, pa je jasno da ako ne bude smanjio apetite to znači da ostaje još sezonu.

Alegri nije trener po njegovom ukusu, ali svejedno, on je u poziciji da postavlja uslove, sigurno da ga Juventus neće držati na klupi, a da prima toliki novac. Njegovim ostankom otpadaju varijante poput dolaska Pogbe koji je najveća želja u prelaznom roku. Takođe, Juventus neće tražiti novog napadača, a prelazni rok kluba biće usresređen na prodaju Ramzija, Rabioa, Demirala, kako bi se otvorilo mesto za eventualni povratak Pjanića ili dovođenje Lokatelija. Takođe, Nikola Milenković ostaje prva opcija za odbranu, ali on neće koštati manje od 35 miliona evra.

Ronaldo je bio najbolji strelac Serije A prošle godine, ali Juve nije odbranio titulu, a spekulisalo se da je Anjeli tokom sezone dobio savet od Alegrija da se oslobodi Ronalda jer guši i razvoj kluba i mlađe igrače...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke