Neće Haland, Barsa ima još bolje rešenje?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.03.2022.
11:50
Izvor: Sportske.net

Kakav transfer u najavi!

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Zastoj u pregovorima između Liverpula i Mohameda Salaha u vezi sa produžetkom saradnje mogla bi da iskoristi Barselona, koja u izvanrednom egipatskom fudbaleru vidi "plan B" u slučaju da ne uspe da dovede Erlinga Halanda.

Kako prenosi AS, Salah bi na leto mogao da ostvari do skoro nepojmljivi transfer u Barselonu, a Liverpul je primoran da ga proda na leto budući da mu u suprotnom preti da godinu dana kasnije ode besplatno.

Prema najavama istog izvora, Salah bi u Barselonu mogao da pređe za 60 miliona funti, a ono što je najvažnije jeste da, uprkos tome što se bliži četvrtog deceniji, već je ostvario impozantan lični učinak ove sezone (28 golova i 10 asistencija).

Barseloni je na leto neophodan odličan golgeter. Haland je prvi izbor, ali je najbliži Real Madridu i Mančester sitiju, što je uz godine i tržištu vrednost otežavajuća okolnost za dovođenje Norvežanina.

Isti izvor dodaje da se i Robert Levandovski spominje kao treća opcija, dok je u nekoj vizuri moguć dolazak Romelua Lukakua, zbog krize koja ovog meseca drža Čelsi.

Podetimo, Barselona je dogovorila transfere Andreasa Kristensena i Franka Kesija, ali bi vrlo lako mogla da ostane bez Memfisa Depaja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke