Neće ići tako glatko, nekoliko pitanja pred Aguerom pre potpisa

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 31.05.2021.
11:23
Izvor: Sportske.net

Argentinac u Barseloni.

 EPA-EFE/Julio Cesar Guimaraes
EPA-EFE/Julio Cesar Guimaraes

Povezane vesti

Iskusni argentinski fudbaler Serhio Kun Aguero stigao je u Barselonu gde bi danas trebalo da bude ozvaničen kako novi fudbaler katalonskog kluba.

Aguero se dan nakon poraza od Čelsija u finalu Lige šampiona zaputio u Španiju, gde ga čeka dvogodišnji ugovor sa Barselonom, ali uprkos najavljenoj formalnost, na putu do ozvaničenja saradnje ne čeka ga puka formalnost.

Prema pisanju španske Marke, najveći problem je njegova fizička pripremljenost, koju su diktirale povrede u nedavno završenoj sezoni, tako da će lekarski pregledi biti potencijalna mina za napadača koji je prethodnu deceniju proveo u Mančester sitiju.

Najviše problema je imao sa kolenom, pa je jasno da je Aguero Barsina "mačka u džaku".

Sledeća bitna stavka je Aguerov kum i najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi, koji još nije produžio ugovor sa klubom, a jasno je da je Aguerov dolazak na "Kamp Nou" delimično inspirisan i sunarodnikom.

Prema pisanju pojedinih španskih medija, Aguero neće potpisati sa Barselonom dok ne bude siguran kakva budućnost čeka Mesija.

Daleko sigurnija situacija je sa još jednim bivšim fudbalerom Mančester sitija Erikom Garsijom, koji je takođe u Barseloni i koji bi danas trebalo da potpiše petogodišnji ugovor.

Kada dvojac završi posao na red će doći Žoržinjo Vajnaldum, Memfis Depaj i Emerson.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke