Neće Ronaldo nigde, ako se on pita

Autor: Sportske Net
subota 24.07.2021.
23:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da definitivno ostaje.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Spekuliše se mnogo o njegovom odlasku. Povezivali su ga brojnim klubovima širom Evrope, ali Pavel Nedved demantovao je odlazak Kristijana Ronalda iz Juventua.

"Kristijano Ronaldo se vraća sa odmora, pozvan je da dođe 26. jula. I on će ostati sa nama", rekao je potpredsednik "stare dame".

On je demantovao i odlazak Paula Dibale iz Torina. 

"Šta će biti sa novim ugovorom za Dibalu? Ne bih rekao da su odnosi zahladneli, ide sve po planu. Naš direktor Čerubini će uskoro biti nazad u Torinu, biće susret da Dibalinim menadžerom".

Juventus je bio supešan na prijateljskoj utakmici pobedivši Ćezenu sa 3:1, druga pobeda po dolasku Alegrija. Nedved je optimističa po pitanju saradnje sa novim trenerom.

"Alegri je sa svim saradnicima imao veliku želju opet da radi. Imao je pauzu od dve godine, želeo je da se vrati i nadamo se da će pobeđivati kao ranije. Da li će imati teškoću zbog Ronalda i Dibale? Zadovoljstvo je imati takvu dvojicu igrača. Maks, koji ima mnogo iskustva, već zna kako ćemo igrati. Sada nisu još na okupu, pa to vreme koristi da unapredi neke mlađe igrače", zaključio je Nedved.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke