Nedelja iz snova za Barsu, do sledećeg vikenda PET transfera!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 30.05.2021.
19:50
Izvor: Sportske.net

Katalonci kreću u ofanzivu.

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona će tokom predstojeće sedmice predstaviti čak četvoricu novih igrača, dok je peti blizu konačnog dogovora.

Danas su stigle potvrde iz Katalonije, prvi sleću Erik Garsija i Serhio Aguero, nakon što su sinoć doživeli poraz u finalu Lige šampiona. Aguero će već kasno večeras sleteti u Barselonu, u ponedeljak bi trebalo da bude i zvanično predstavljen. Aguero će potpisati ugovor do 2023. godine.

Erik Garsija stiže u ponedeljak na lekarske preglede, a očekuje se da u utorak bude predstavljen na konferenciji za medije. Garsija je povratnik, dete "La Masije", a potpisaće ugovor do 2026. godine. 

Takođe, očekuje se da najkasnije do srede Barsin lekarski tim otputuje u kamp reprezentacije Holandije gde će obaviti preglede sa Žoržinjom Vajnaldumom. Holanđanin ipak neće sada doputovati u Barselonu, selektor Frank de Bur insistira da ostane  fokusiran na pripreme za EP, njegov transfer će biti ozvaničen, ugovorom do 2024, a zvanično će biti predstavljen nakon Evropskog prvenstva.

Sledeći je Emerson Rojal čiju će polovinu ugovora Barsa otkupiti od Betisa za 9 miliona evra i tako će Brazilac u potpunosti biti u vlasništvu katalonskog kluba. Emerson bi trebalo da bude ozvaničen do četvrtka.

Ni tu nije kraj, Barsa bi trebalo da tokom nedelje finalizuje i transfer Memfisa Depaja. Ipak, sa njim još uvek nije postignut konačan dogovor, ali je izvesno da će sve biti poznato i rešeno u narednim danima.

Sve u svemu, nedelja iz snova, Barsa bi mogla da ozvaniči do sledećeg vikenda čak pet velikih transfera, i to četiri besplatna (Aguero, Garsija, Vajnaldum, Depaj), i Emersona za 9 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke