Nejmar drži ključ "tima snova", jednim udarcem TRI muve!

Autor: Milovan Longinov
subota 27.03.2021.
09:42
Izvor: Sportske.net

Sve je tako povezano...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Kilijan Mbape ima san da zaigra za Real Madrid i to ceo svet zna, međutim, da li bi zaista pristao da napusti PSŽ ako Nejmar potpiše novi ugovor i stigne još i Leo Mesi?!

Za početak, ključ drži Nejmar i o tome piše i španska Marka, koja naravno, kao i svi u Madridu mašta da Mbape potpiše za Real. Ipak, ako Nejmar zaista  potpiše ugovor do 2026. godine, to bi moglo da utiče i na Francuza. 

Nejmar ne želi da ide, bio je nesrećan leta 2019. godine kada je bio na korak od Barselone, ali sada namerava da ostane u Parizu i usput konstantno zove i Lea Mesija.

Takođe, PSŽ će ponuditi Mbapeu i daleko više novca od Reala, Parižani mu nude povišicu sa trenutnih 25 na 30 miliona evra po sezoni, Madriđani ni blizu ne mogu da mu ponude toliko.

Mbapeu je primarno da bude okružen dobrim igračima i da bude deo tima u kom su najbolji, a Marka podseća i na njegovu izjavu iz leta 2019. kada je Nejmar odbijao da trenira kako bi se vratio u Barsu.

"Trudićemo se da budemo kompetitivni, ali nećemo se praviti ni ludi, jer sve zavisi od Nejmarovog ostanka. Bez njega ništa više ne bi bilo isto", rekao je Mbape kada je Nejmar zahtevao da ode u Barsu.

Mbapeu ističe vreme, čeka rasplet situaciju u Parizu, Poketino pravi jak tim, pitanje je ko će doći i ko će biti meta ako ne dođe Mesi.

Za početak, Nejmarov potpis do 2026.  godine je prvi korak i preduslov da Mbape uopšte i razmisli o ostanku i produžetku saradnje.

Njegov ugovor ističe 2022. i ukoliko ne potpiše novi, PSŽ će morati da ga proda na leto.

A što se  Mesija i Parižana tiče, deluje da je Argentinac srećniji u Barsi i da je sada bliži ostanku. Isto tako, deluje i da će mu PSŽ biti prva opcija, ispred Mančester Sitija, tako da, svako ima pravo na nadu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Saturday, 27.03.2021
11:48

I dalje mi nije jasno, zašto bi Mbape hteo da ostane kada bi došao Mesi? Do sad je više puta izjavio da on želi da bude centar i glavna zvezda ekipe...