Nejmar je prekobrojan, naredna destinacija Premijer liga?

Autor: Nemanja Janošev
subota 28.05.2022.
11:57
Izvor: Sportske.net

Klub je spreman da ga se odrekne.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar biće slobodan da istraži tržište ovog leta nakon što mu je klub poručio da se projekat okreće Kilijanu Mbapeu.

Nije prvi put da se Nejmar susreće sa ulogom podređenog u ekipi. Živeo je u senci Lionela Mesija u Barseloni, a kako je vreme odmicalo, isto se dešavalo i u Parizu. Situacija je drastično promenjna nakon što je Mbape potpisao novi ugovor sa "svecima" gde će imati potpuni imunitet da odlučuje o sudbinama svih, kako trenera, tako i saigrača.

No, sam klub došao je do zaključka da je najbolje da sve snage usmere ka Kilijanu i da bi profitirali ukoliko bi Nejmar bio prodat. Brazilac je slobodan da razmatra tržište, a za sada jedini klub koji isplivava, prema "ESPN" jeste Čelsi.

Barselona je uvek u mislima i Brazilac je pre nekoliko dana doputovao u Kataloniju, ali "plavci" su i ranije stupali u kontakt sa Nejmarom, te bi oni mogli da posegnu za njim. 

Čelsi je dobio nove vlasnike koji će investirati oko 200 miliona u igrački kadar ovog leta, a napad bi mogao da pretrpi određene promene posebno jer se navodi da bi Hakim Zijeh među prvima trebalo da napusti redove londonskog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke