Nejmar odlazi iz PSŽ-a, pravi transfer leta i vraća se "kući"?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 23.06.2022.
17:26
Izvor: Sportske.net

Vrelo je oko Brazilca.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Kada je Brazilac Nejmar za rekordnih 222 miliona evra prešao iz Barselone u Pari Sen Žermen 2017. godine u jednom od najspektakularnijih transfera svih vremena mnogi su smatrali da će upravo on biti najveća zvezda svetskog fubala i doneti Parižanima toliko željenu titulu prvaka Evrope.

Pet godina kasnije brazilski dribler je na izlaznim vratima "Parka prinčeva" nakon što ni ove godine ekipa nije ispratila ogromna ulaganja vlasnika Nasera Al-Kelaifija. Parižani su još jednom stali u nokaut fazi Lige šampiona, nakon što ih je Real Madrid izbacio u osmini finala.

Kao jedan od najvećih krivaca za neuspeh proglašen je Nejmar koga mnogi smatraju "toksičnim" za ekipu zbog svog karaktera i nedovoljne posvećenosti.

Nedavno je vlasnik "svetaca" Al-Kelaifi javno govorio da su u klubu spremni da prodaju 30-godišnjaka ukoliko dobiju pravu ponudu, a priča se da se prvi javio Juventus, međutim, danas stižu nove informacije iz Brazila.

Kako javljaju mediji u Nejmarovoj domovini, Brazilac je ponuđen Barseloni i to za 50 miliona evra!

Upravo je svoje najbolje dane Nejmar proveo u Kataloniji, kada je zajedno sa Mesijem i Suarezom činio ubitačan "MSN" trio koji je harao Španijom i Evropom. Barsa je sa njim u sastavu postala prvak Evrope 2015. i osvojila Primeru iste godine, kao i još jednu naredne.

Veruje se da ni Nejmar nije presrećan u Parizu, pa bi povratak u Barsu mogao da mu prija. Videćemo kako će se situacija razvijati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke