Nejmar odlukom šokirao PSŽ, motiv je svima jasan

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 04.04.2021.
14:26
Izvor: Sportske.net

Sledi li veliki povratak na leto?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Prva zvezda francuskog šampiona Pariz Sen Žermena Nejmar zamrznuo je pregovore u vezi sa produženjem ugovora koji mu ističe na leto 2022. godine i time stvorio uslove da pređe u Barselonu, prenosi katalonski list "Ara".

Kako se navodi, brazilski as je to učinio s namerom da se od naredne sezone vrati na mesto uspeha u Barseloni i izvesno ponovo zaigra sa Lionelom Mesijem.

Donedavno je izgledalo da su male šanse da Mesi obnovi saradnju sa Barselonom, ali je sa dolaskom novog predsednika Đoana Laporte stvar postala daleko ozbiljnija, što prija i Nejmarovim ušima.

Da stvar bude još izvesnija, Nejmarov agent Pini Zahavi se sastao se u martu sa Laportom i tako nagovestio da je saradnja dve strane u budućnosti sve izvesnija.

Nema sumnje da bi ostanak Mesija i dolazak Nejmara doslovno označio novu eru u Barseloni naredne sezone, ali za sada je sve u nagoveštajima.

Nejmar nije potpuno srećan u PSŽ-u, a osim povreda ove sezone se istakao i po velikoj nervozi, koja je kulminirala i u subotu popodne protiv Lila kada je isključen u finišu utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke