Nejmar odustaje, na pomolu nova telenovela?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.04.2021.
12:29
Izvor: Sportske.net

Šta se sada dešava, povratak u leto 2019. godine?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Katalonski mediji ne odustaju.

I dalje stoje pri tvrdnji da Nejmar čeka odluku Mesija i da bi u slučaju da Leo ostane u Barseloni, odbio da produži ugovor sa Parižanima i čekao leto 2022. da se posle pet godina vrati na "Kamp Nou".

Za sada zvuči kao podizanje prašine jer Nejmar ima usmeni dogovor sa gazdama iz Katara, a u Barsi bi zarađivao mnogo manje novca. Sad mediji tumače njegovu nervozu na terenu upravo činjenicom da je zov Barse izuzetno jak.

Barselona je probala da ga vrati u leto 2019. kada je delegacija koju je predvodio finansijski direktor Oskar Grau i u kojoj su bili Erik Bordas i prvi čovek sportskog sektora Erik Abidal nudila Rakitića, Todiba, 130 miliona i Dembelea na pozajmicu, ali je Leonardo navodno to odbio.

Ova priča nikada nije potvrđena, a Mesi je optužio Abidala i Bertomeua da nisu učinili dovoljno, odnosno da je ovo bila samo dimna zavesa. Prema nekim tvrdnjama, uz ove igrače PSŽ je tražio 150 miliona evra, Todibo ih nije zanimao, a ni Rakitić nije želeo da ode. Nejmar je čak želeo da doplati 20 miliona kako bi pogurao transfer, ali na kraju je ostao.

Pomirio se sa time da će igrati za PSŽ, novi ugovor je na stolu, 40 miliona evra po sezoni, ogroman novac, ali kažu da se nada da će ipak otići u Barselonu, ako ne ovog, a ono narednog leta. Samo nelogično je da PSŽ dozvoli da ode bez obeštećenja, a Katalonci nemaju novac za ovaj transfer. Mesi želi ponovo da igra sa Nejmarom, ali i da klub dovede Kuna Aguera, no napadač Sitija bi radije, bez obzira na kumovu želju ostao u PL i navodno ima ponudu Čelsija.

Šta će od svega biti videćemo, Mesi ima veliki uticaj, verovatno će ostati uz određene uslove, ali jednostavno za neke stvari nema novca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak