Nejmar ostaje sam, trio napušta Pariz, a zamena (još) nema!

Autor: Milovan Longinov
subota 15.05.2021.
08:20
Izvor: Sportske.net

Veliki remont u napadu Parižana.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kilijan Mbape želi u Real Madrid, Mois Ken se vraća u Everton po isteku pozajmice, a na transfer listi je i Mauro Ikardi, u prevodu - Nejmar za sada ostaje sam!

Izvori iz Francuske bliski pariškom klubu otkrili su da Mauro Ikardi želi po svaku cenu da napusti "Park prinčeva", te da su Parižani spremni da ga prodaju kako bi se oslobodili njegovih ogromnih primanja, a usput i zaradili sigurno neki novac. 

Ikardi i pored toga što ne igra, sigurno će biti na ceni i imaće ponuda, ali ne i 50 miliona evra koliko je plaćen. No, PSŽ će biti zadovoljan da vrati većinu uloženog uz oslobađanje njegove plate. 

Mbape je već četiri puta odbio PSŽ i deluje da nema šanse da produži ugovor, jer mu je ovo idealan trenutak da ostvari san i pojača Real Madrid. Mnogo toga će zavisit od sudbine Zinedina Zidana, baš zbog toga Florentino Perez i želi da zadrži Francuza, jer on ima najveći uticaj i u ličnom je kontaktu sa Mbapeom. 

Mois Ken će morati nazad na "Gudison", PSŽ neće imati novca, jer Everton traži ogromno obeštećenje, tako da je izvesno da Poketino ostaje bez još jedne opcije u napadu, pa ostaju Nejmar i Di Marija.

Koje su mete?

Lionel Mesi će biti meta broj jedan do poslednjeg trenutka, PSŽ ima u sefu spreman novac za  potencijalni transfer, ali nakon dolaska Serhija Aguera, postalo je jasno da kapiten sve više razmišlja o ostanku u svojoj Barseloni.

Moglo bi se postaviti zanimljivo pitanje - ako ne Mesi, da li možda Grizman ili Dembele? Pa, to se još uvek ne pominje u medijima, to su za sada naša lična, ali ne toliko nerealna nagađanja. Dembele još uvek nije produžio ugovor, slična je situacija kao i sa Mbapeom, ako ne potpiše, Barsa će morati da ga proda na leto kako bi zaradila od njegovog odlaska. 

Što se Grizmana tiče, kasno sinoć pojavila se informacija da je Francuz među "teškašima" koji bi mogao da napusti Barselonu u slučaju prave ponude. Ipak, ne treba zaboraviti da je Olimpik Marsej Grizmanov klub, te da za njega Pariz nikada nije bila opcija.

Za sada, ne pominje se da bi PSŽ mogao da krene po neke posebne napadače, ali treba istaći da će na prodaju biti i Hari Kejn, koji želi da ode po svaku cenu, a najbogatiji klubovi će sigurno juriti Halanda, Lautara, Lukakua, no, trenutno deluje da su njihovi odlasci nemoguća misija.

Glavno pitanje posle svega jeste - ako izvesno odu Mbape, Ikardi i Ken, sa kim će igrati Nejmar i Di Marija?

Biće i ovo burno leto na "Parku prinčeva"...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke