Nejmar prelomio - Zna se gde nastavlja karijeru!

Autor: Lazar Nikolić
petak 24.06.2022.
08:55
Izvor: Sportske.net

Mnogi će razočarati.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Mnogo se pričalo i pisalo da će brazilski fudbaler Nejmar ovog leta napustiti Pari Sen Žermen. Navodno je PSŽ želeo da se otarasi najskuplje plaćenog fudbalera svih zbog njegovog "štetnog" uticaja na svlačionicu i nedovoljnog doprinosa na terenu.

Za 30-godišnjeg Nejmara prvo se raspitivao Njukasl, pre nekoliko dana pojavila se informacija da bi mogao u Juventus, a juče je kao bomba odjeknula informacija da je Brazilac ponuđen Barseloni za 50 miliona evra. 

Jedina istina je da Nejmar neće nigde. Desetka Pari Sen Žermena ostaće u Parizu i naredne sezone, potvrdio je njegov agent Vagner Ribeiro.

„Nejmar ima samo jedan san - da osvoji Ligu šampiona sa PSŽ-om. Uprkos svim glasinama da je na izlaznim vratima kluba, on je motivisan i neće odustati dok mu to ne uspe“, reako je Ribeiro.

Najskuplji fudbaler na svetu je u Parizu već šest godina, ali još uvek nije uspeo da donese "ušati" trofej u "Grad svetlosti". Ugovor sa "svecima" mu ističe na leto 2025. godine i ostaje da se vidi da li će zajedno sa Mesijem i Mbapeom uspeti u svojoj velikoj misiji.

Danas se igraju poslednje utakmice grupe "A" na Evropskom prvenstvu za omladince. Veliki derbi odigraće Francuska i Italija, a AdmiralBet je odredio odlične kvote za ovaj meč. Naš predlog su golov, barem po jedna na obe strane.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke