Nejmar želi kao Mesi! Scenario u koji niko ne veruje?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.05.2023.
23:15
Izvor: Sportske.net

Brazilac ponovo glavna tema.

EPA/KIMIMASA MAYAMA
EPA/KIMIMASA MAYAMA

Povezane vesti

Zvezda Pari Sen Žermena Nejmar želi da se vrati u Barselonu, ali na "Kamp nou" nisu zainteresovani za njegov povratak.

Ovu vest večeras je plasirao pouzdani Toni Huanmarti koji je donekle dao odgovor na činjenicu da je Nejmar dva slobodna dana u Parizu iskoristio da skokne u Barselonu i čak i da proslavi titulu sa bivšim saigračima.

Huanmarti večeras otkriva da je Nejmar uspostavio kontakt sa Đoanom Laportom i da je direktno izrazio želju da se vrati u Barselonu, ali da predsednik Katalonaca ne razmišlja o njegovom transferu.

Isti izvor piše da Nejmaru zaista nedostaje Barselona i da je ostao u kontaktu sa brojnim prijateljima iz Katalonije i da bi se najradije vratio. Ipak, on je svestan da u klubu ne razmišljaju o njegovom transferu, do te mere da ponedini ljudi u upravi ne žele ni da čuju za njega.

Nejmar bi zapravo voleo da se vrati kao i Leo Mesi i da ga na "Kamp nou" dočekuju raširenih ruku, ali je njegova situacija potpuno drugačija.

Ne treba zaboraviti način na koji je Nejmar leta 2017. godine izdejstvovao svoj transfer i da je praktično lično u pratnji advokata došao da isplati 222 miliona evra, kolika je bila njegova klauzula, da bi otišao u Pariz.

Za razliku od njega, Mesi je u suzama napustio Barselonu, koja nije mogla da registruje njegov novi ugovor i praktično su njihove situacije neuporedive.

Nejmarova namera je bila da izađe iz senke Lea Mesija i da osvoji "Zlatnu loptu", a svi smo bili svedoci koliko je zapravo svake sezone bio sve dalje od bilo kakve konkurencije ostalim najboljima na svetu. 

Ipak, Toni Huanmarti zaključuje da bi Nejmarov povratak možda, ali uz veliko možda, bio potencijalno razmatran samo ukoliko propadne Mesijev. Mada, koje su šanse za to ako se uzme u obzir da Mesi postaje slobodan 30. juna, kako vratiti Nejmara koji ima ugovor i koji isto ima basnoslovna primanja, a uz to, bilo bi neophodno i obeštećenje Pari Sen Žermenu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke