Neka idu ako hoće: Real pronašao alternativu za štoperski tandem

Autor: Sportske Net
subota 12.06.2021.
12:45
Izvor: Sportske.net

Koga nema, bez njega se može.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Varan i Ramos nisu imali sezonu iz snova. Španac je upisao svega 21 nastup za Madriđane ove sezone, dok je Varan odigrao 41 utakmicu, ali nije se proslavio. 

Kapiten kraljevskog kluba loš ovosezonski performans može pripisati povredama koje su ga mučile, pa je u drugom delu sezone bi prilično rovit, upisao je svega sedam nastupa od početka godine. 

Poznati štoperski tandem u drugom delu sezone često su menjali Naćo i Militao. Posebno se istakao Brazilac, koji je ekspldirao u drugom delu sezone.

Stigao je i Alaba iz Bajerna, sa kojim je Real dogovorio saradnju još zimus, ali je ozvaničena pre nekoliko nedelja.

Imajući sve ovo u vidu, ne ćudi što se odavno spekuliše o odlasku Vrana i Ramosa. Kapitenu ugovor ističe krajem meseca, a novi nije potpisao, niti je našao zajednički jezik sa prvim čovekom kluba Perezom. A, stigla je i ponuda iz njegovom matičnog kluba Sevilje i to na pet godina.

Varan ima ugovor do sledeće godine i mogao bi da bude prodat, jer postoje zainteresovane strane. Među najozbiljnijim kandidatima su Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Ukoliko prodaju Varana, u Realu bi možda mogli da izdejstvuju mladog Žila Kundea iz Sevilje. Tako bi Hulen Lopetegi mogao da dovede Ramosa, a proda Kundea za pristojan novac. Takođe, pozajmica Hesusa Valjeha u Granadi je završena, pa bi i on mogao da posluži kao adekvatna alternativa. 

Ukoliko su Varan i Ramos nezadovoljni i ne vide svoju budućnost u Realu, ni klub se neće truditi da ih zadrži, koga nema bez njega se može, a zamislite još ako se pronađe adekvatna zamena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke