Neki novi Liverpul, trio veznjaka zajedno kao Džud Belingem!

Autor: Milovan Longinov
sreda 31.05.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop trlja ruke.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul uveliko radi na pojačanjima za narednu sezonu.

Prema poslednjim informacijama, Liverpul je u završnoj rundi pregovora sa Aleksisom MekAlisterom i on bi već do 10. juna trebalo da bude ozvaničen. Takođe, Fabricio Romano je otkrio da obeštećenje Brajtonu neće iznositi 70 miliona evra, već manje, ali preciznu cifru nije potvrdio. 

Istovremeno, Liverpul pregovara sa Borusijom Menhengladbah, jer Jirgen Klop želi Manua Konea. Mladi Francuz je eksplodirao ove sezone, igra sjajno, u pitanju je centralni vezni igrač, a dostupan je za samo 40 miliona evra. 

I za kraj, novo ime je Kefren Tiram, fudbaler Nice, koga takođe prate brojni velikani. U pitanju je 22-godišnji zadnji vezni, nedavno je debitovao za reprezentaciju Francuske i na meti je mnogih klubova. On ima ugovor sa Nicom do 2025. godine, ali bi takođe mogao da bude dostupan za 40-50 miliona evra.

Ako uzmemo u obzir da je Liverpul želeo i nije uspeo da dovede Džuda Belingema, koji će sa bonusima koštati Real Madrid 140-150 miliona evra, Liverpul će na ovaj način za istu sumu novca dovesti trojicu igrača. 

MekAlister i Kone bi mogli da budu novi tandem na sredini, uz Hendersona i Tijaga, dok će Tiram biti alternativa Fabinju.

Da li su ovo prava pojačanja za Liverpul?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke