Neki novi Mančester junajted - Deset igrača koji će otići!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.05.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Ko sve odlazi iz Mančester junajteda?

EPA
EPA

Povezane vesti

Reorganizacija u Mančester junajtedu. 

Klub sa "Old traforda" je dolaskom Džima Retklifa na mesto suvlasnika krenuo u rešavanje gorućih problema, a verovatno najveći u ovom trenutku jeste "tanak" igrački kadar, kadar koji nije dostojan da izbori Evropu kroz Premijer ligu. 

Verovatno će početi od trenera, ali mediji su odavno već počeli da pišu i o igračima koji će napustiti ovaj klub i neka imena su izašla u prvi plan. 

Rafael Varan je prvi, on je već najavio odlazak i on je definitivan, činjenica je da je njegov dolazak u Junajted veliko razočaranje za klub jer nije dokazao da je u makar sličnoj formi kao u Real Madridu. Za njim će i Kazemiro, njegova plata je previsoka, budžet ne dozvoljava da se igrač koji nije pokazao mnogo u prethodnom periodu zadrži u klubu sa iznosima koji remete unutrašnji mir. Njegov ugovor ističe i jasno je da će tragati za novim klubom. 

Antoni Marsijal je sledeći, došao je kao rekorder kod Van Gala, a sada nema mnogo prostora, Hojlund, Garnačo, pa i još par mladih igrača zauzimaju njegovo mesto i jasno je da je vreme za odlazak. 

Kristijan Eriksen je pokazivao svoje nezadovoljstvo i kroz objave na društvenim mrežama i kroz izraze lica jer nije igrao mnogo u poslednjih par meseci, i godine mu ne dozvoljavaju da konkuriše za startera sa nekim mlađim igračima koji dolaze ili koji će kroz prelazni rok tek doći u Mančester junajted. 

Doni van de Bek je igrač koji neće ostati u Junajtedu, jedan je od onih previše plaćenih, ne igra previše čak ni na pozajmici u Ajntrahtu i jasno je svima da Mančester ne može da povrati onih 40 miliona odvojenih za njega pre nekoliko godina dok je Solskjer bio na "Old trafordu". 

Još petorica koji su pominju za odlazak su Hari Megvajer (pominje se praktično u svakom prelaznom roku, ali nikako da ode), Viktor Lindelof i Aron Van-Bisaka, dok je izvestan odlazak Džonija Evansa. Pored njih, ukoliko bude stigla ozbiljna ponuda za Skota Mektomineja, Mančester junajted će je prihvatiti jer se smatra da nema onaj najviši kvalitet za osvajanje titule.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke