Nema mesta ljubavi u poslu - Konte "džepari" Inter!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 02.06.2022.
12:06
Izvor: Sportske.net

Italijan koristi priliku.

ANDREW YATES
ANDREW YATES

Povezane vesti

Antonio Konte je napravio odličan posao u Totenhemu za relativno kratko vreme. 

Italijan je uspeo da vrati "pevce" u elitno takmičenje poput Lige šampiona, iako je Arsenalu, pa i Mančester Junajtedu davano više šansi. 

Ipak Totenhem je na krilima Son-Kejn tandema uspeo da napravi malo čudo, a to će Konte znati kako da naplati. "Pevci" su već dogovorili saradnju sa golmanom Forsterom, ali i Perišićem iz Inter. A Konte ne planira da stane tu kada su u pitanju kupovine na "Meaci".

Sledeća meta jeste Lautaro Martinez. 

Argentinac je sinoć imao odličnu partiju na "Vembliju", Lautaro je sa golom i asistencijom bio jedan od najzasluženijih za ubedljiv trijumf "gaučosa" nad Italijom. 

Inter se nalazi u finansijskim problemima, jasno da će morati da prodaju. Procenjuje se da bi transfer u vrednosti od oko 50-60 miliona evra zakrpio rupe - što otvara prostora za manevar kada je u pitanju potencijalni odlazak Lautara. 

Konte ima i rezervne opcije ukoliko "bik" ostane na "Meaci". Totenhem i dalje sa pažnjom posmatra igrače poput Kalvert-Luina iz Evertona, Njuneza iz Benfike i Viktora Osimena iz Napolija. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 02.06.2022
12:29

Zna li neko sta je sa Mancester Junajtedom?Da li rade po starom,cekaju da se dobri prodaju a onda kupe beskorisnu zvezdu i nedokazanog mladog igraca pa kad ne upadnu u prvih cetiri opuste trenera.Ne znam ni jedan klub od prvih 10 u PL kome su potrebniji novi igraci pre Junajteda.Ili ove mrcine koje treba prodati nece niko.