Nema milosti, sedmorica na Arsenalovoj transfer listi, hoće li biti dovoljno za ova dva pojačanja?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.08.2021.
10:02
Izvor: Sportske.net

Edu pokušava da se oslobodi viška fudbalera...

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

U Arsenalu kreće rasprodaja. Naime, doveli su već tri igrača ovog leta, najveće pojačanje je Ben Vajt iz Brajtona koji je plaćen 60 miliona, desetak su utrošili na mladog Nunja Tavareša iz Benfike, stigao je Lokonga iz Anderlehta za 20.

Sada je red i na prodaje, zamenik kapiten Beljerin će napustiti klub, i dalje se pregovara sa Interom, a za Kolašinca nema mesta, čeka se ponuda, ili eventualno pozajmica. Majtland-Najls i Ris-Nelson nisu u prvom planu, kao ni Edi Nketija kome ističe ugovor za 12 meseci, ova trojica fudbalera su na meti slabijih klubova PL, pa se direktor Edu nada da bi mogli da ostave sredstva u kasi.

Arsenal želi da se oslobodi i Vilijana koji je odbio odlazak u MLS, videćemo hoće li se realizovati pregovori oko njegovog odlaska u Kristal Palas, Patrik Vijeira ga silno želi.

Primetno je da nema Lakazeta na spisku, problem je što Lautaro Martinez ne želi u Arsenal, nekih drugih rešenja nema, a prioritet su ipak golman, čitaj Ramsdejl iz Šefild Junajteda i kreativni vezista. I dalje veruju da bi mogli da vrate Odegarda iz Reala, Lokateli je relativno daleko i on je odbio transfer u PL, čeka dogovor Sasuola sa Juventusom.

Jedna od varijanti je Ruben Neveš, koga želi i Junajted, ali Vulvsi traže veliki novac.

U pitanju je trka sa vremenom da se spakuje ekipa i prodaju igrači na koje Arteta ne računa, turski klubovi žele Soareša, ali je preskup.

Arsenal u novom šampionatu startuje za desetak dana, otvaraju prvenstvo na gostovanju novajliji Brentfordu.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke