Nema pogađanja, Siti poslao ponudu "uzmi ili ostavi"! Vezista umesto napadača ruši britanski rekord?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 20.06.2021.
10:54
Izvor: Sportske.net

Izgleda da od kapitena Engleske nema ništa...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Mančester Siti je presekao.

Naime, oni neće licitirati oko Harija Kejna, i kako tvrde engleski mediji nemaju nikakvu nameru da budu uvučeni u rat ponuda sa najtvrđim pregovaračem Danijelom Livijem.

Zbog toga je 120 miliona evra poslednja ponuda, uzmi ili ostavi. S obzirom da Totenhem traži 170, jasno da nema ni govora o dogovoru. 

Prioritet za Gvardiolu je Džek Griliš, navodno ono što je spremljeno za Kejna biće iskorišćeno za kupovinu engleskog reprezentativca. Kapiten Aston Vile će tako postati najskuplji igrač u PL ikada, u pitanju je britanski rekord.

Uz to, posle odlaska Garsije i Kuna, nema ništa od prodaje Bernarda Silve, ni Laporta. Jednostavno Gvardiola se neče odreći dva veoma vredna igrača, koji, uzgred rečeno, imaju ugovor do 2025.

Nije mu potreban ni Ramos, nema pregovora sa doskorašnjim kapitenom Reala, a ono što će probati je da pojača je leva strana, i dalje žele sjajnog Nunja Mendeša, klinca iz Sportinga čija je klauzula 70 miliona.

I ostaje jasno pitanje napadača.

No, moguće je da će Gvardiola nastaviti da insistira na Žesusu i Feranu Toresu (ovaj drugi kao lažna devetka) i da bi mogao da dovede nekog jeftinijeg i iskusnijeg napadača kao alternativu sa klupe, jer od Kejna izgleda nema ništa, a Haland će biti tema tek narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke