Nema spavanja, Tuhel naručio listu pojačanja, ovo su imena!

Autor: Boris Jovanović
utorak 01.06.2021.
09:37
Izvor: Sportske.net

Čelsijev sledeći cilj, Engleska!

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Posle trijumfa u Ligi šampiona, ne samo da će Tuhel dobiti novi ugovor i da će mu uslovima i dužinom trajanja biti pokazano da je rešenje za budućnost, već će nemački trener imati priliku da sastavi tim po svom ukusu. Navodno se on već sastao sa Romanovom desnom rukom, Marinom Granovskajom, kao i tehničkim direktorom, slavnim golmanon Petrom Čehom kako bi se razgovaralo o mogućim pojačanjima.

Prvo rešenje treba tražiti za napad, Lukaku je želja, ali teško je verovati da će ga se Inter odreći za manje od 120 miliona. Kejn je nemoguća misija, ali Lautaro Martinez izgleda nije, njega su Italijani spremni da žrtvuju. Klub će napustiti i Žiru kome je istekao ugovor dok Ejbraham verovatno ide na pozajmicu. 

Uz to, Tuhel traži štopera i veznog igrača, kao i desnog veka, ako se Aspilikueta vrati u domovinu. Hakimi je logičan izbor, ali je on bliži Pari Sen Žermenu. Pojavljuje se kao opcija Amada Traore koji je ofanzivniji nego Ris Džejms, ali fudbaler Vulverhemptona koji je imao lošu sezonu je po Tuhelovoj zamisli idealan da pokriva desnu aut liniju u 3-5-2 formaciji. 

Što se tiče uže odbrane, Deklan Rajs može da igra i štopera i zadnjeg veznom, ali "Intersiti" rival Vest Hem nema nameru da ga proda. 

Tuhel se okrenuo Bundesligi, navodno su zainteresovani za odličnog vezistu Menhengladbaha Jonasa Hofmana i mladog štopera Volfsburga Maksensa Lakrou. Francuz je stigao prošle godine iz Sošoa i odigrao odlično za "Vukove".

Pričalo se takođe da Tuhel nema poverenja u Mendija, da hoće Donarumu, ali čini se da od toga nema ništa. Oni su Milanu inače prodali Tomorija, a pominje se da bi taj novac iskoristili da dovedu Orelijena Čaumenija, talentovanog igrača Monaka koji je defanzivni vezista i bio bi jeftiiji od Rajsa. 

U svakom slučaju, cilj je povratak engleske titule na "Stamford Bridž", mnogi smatraju da evropski šampion mora da se pojača, produži klupu kako bi se trkao, pre svega sa Sitijem jer liga je potpuno drugačije takmičenje od evropskog nokaut sistema...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke