Nema stajanja, Čelsijevo osmo pojačanje! Okoristili se od Alvarezovog transfera...

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.08.2024.
07:42
Izvor: Sportske.net

Još jedan napadač za Enca Maresku!

EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Čelsi je neumoran.

Prodaće Konora Galahera Atletiku, ali će iz "Jorgandžija" stići još jedan napadač, u pitanju je Samu Odioron. Ovaj dvadesetogodišnjak rođen u španskoj koloniji Melila u Africi je poreklom Nigerijac, Atletiko ga je kupio od Granade, prosledio Alavešu gde je odigrao solidnu sezonu. Sada će se bez debija za Madriđane preseliti u London, suma je oko 40 miliona evra. Ovaj napadač će biti osmo pojačanje "Plavaca" ove sezone.

Podsetimo stigli su danski golman Jorgensen, Devsburi-Hol iz Lestera, Veiga, Amerikanac Vajli, Kelimen iz Vile, Barsin klinac Guju, kao i štoper Tosin Adarabojo iz Fulama (jedini kao slobodan igrač).

Sada će morati da se oslobode velikog broja igrača, gužva je gotovo u svim delovima tima, Čaloba, Broja, naš golman Petrović, Kepa, Lukaku, verovatno i par mlađih igrača će negde na pozajmicu, Fofana je blizu odlaska...

Biće to novo veliko spremanje u Kobhamu, Mareska je daleko od onoga što želi, poćetak je blizu, čeka ih Siti na otvaranju prvenstva, Mareska je Pepov pulen, a na neki način može da mu zahvali za poslednje pojačanje. Naime, pošto je Simeone kupio Alvareza, morao je da proda Samua jer nije imao mesta za talentovanog napadača.

Do starta PL će Čelsi odigrao prijateljski meč sa Interom u Milanu za vikend. Imaće ovog meseca obaveze i u Ligi konferencija, u plej-ofu će igrati protiv boljeg iz duela Brage i Serveta. 

Noćas je inače Čelsi na oproštaju od Amerike doživeo još jedan poraz...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke