Nema više dileme, Bufon poslušao srce, ovo su ponude koje je odbio!

Autor: Boris Jovanović
utorak 15.06.2021.
09:29
Izvor: Sportske.net

Điđi odbio bolje ponude, ovo nema cenu!

EPA PHOTO/ANSA/BENVENUTI
EPA PHOTO/ANSA/BENVENUTI

Povezane vesti

Ostao je još samo potpis, ali kako Italijani kažu u pitanju je izbor srca. Bufon će se nakon dve decenije vratiti u Parmu.

Mitski Điđi će dobiti dvogodišnji ugovor, a i bonus u slučaju povratka u Seriju A. On će biti i kapiten tima, planira da brani do 45. godine, a zatim će zauzeti neku od upravljačkih funkcija u klubu. 

Američki vlasnici su spremni da ulože novac u povratak u elitu, u stvari, oni su i prošle godine kupili dobre igrače, ali to nije pomoglo.

Entuzijazam im ne manjka, vlasnik Kajl Kraus ima novca, novi trener je Enco Mareska koji je svojevremeno bio saigrač Bufonu u Juventusu. 

Videćemo koji igrači će ostati, ali sa bivšim reprezentativcem Gracijanom Peleom, nekolicinom igrača na pozajmici, kao i Bufonom, nema sumnje da će Parma biti favorit broj jedan za povratak.

Bufon je novinarima posle konferencije za medije rekao da ne pristaje više da bude drugi golman, da ima ponude i iz klubova koji igraju Ligu šampiona, ali da želi u Parmu svim srcem. Priča se da je osim Barselone, odbio i neke ponude da bude prvi golman, poput Olimpijakosa i turskih velikana, ali i Portoa čime bi na neki način krenuo stopama velikog rivala Kasiljasa. 

Izgleda da nema više prepreka, pa ćemo videti istoriju, posle 20 godina Bufon na "Tardiniju", svojevremeno je iz Parme otišao u Juventus za 60 miliona evra i dugi niz godina bio najplaćeniji golman svih vremena, dok Alison Beker i Kepa nisu srušili njegov rekord.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke