Nema više uzmicanja, Juventus mora da proda najbolje igrače?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 29.11.2021.
10:20
Izvor: Sportske.net

Ovo je verovatno najteža kriza u poslednjih 15-tak godina...

EPA-EFE/MASSIMO RANA
EPA-EFE/MASSIMO RANA

Povezane vesti

U Juventusu strah, u toku je velika istraga o knjigovodstvenoj prevari, takozvanoj plusvalenzi o kojoj smo pisali i koja je posebno izražena u slučaju prodaje Pjanića i dovođenja Artura, kao i poslom oko Kansela i Danila sa Mančester Sitijem.

Ali, ono što navijače brine je tabela. Posle poraza od Atalante, klub je sedam bodova od Lige šampiona. S obzirom na gubitke, finansijsku situaciju, Juventus bi, ako izostane posle decenije iz evropske elite bio u velikim finansijskim problemima.

Danas mediji pišu da bi osim Kuluševskog, Remzija, Rabioa koji su na prodaju, ili im ističe ugovor, klub morao da se odrekne neke od velikih zvezdi.

Dva imena su na talonu, u pitanju su najtraženiji igrači kluba. Jedan je Kjeza za koga će Čelsi navodno ponuditi bogatstvo, a letos Juventus nije hteo ni da pregovara.

Drugi je De Liht, neke izjave Rajole ukazuju da bi mogao da ode, Juventus ga je platio 75 miliona, ali neko bi, verovatno engleski klubovi morao da sruši svetski rekord za defanzivca.

Holanđanin igra sve bolje, ali to je nedovoljno da spreči Juventusove nevolje koje su, kako tvrde Italijani pre svega uzrokovane odlaskom Ronalda i lošim napadačkim rešenjima.

Svakako da se lek zove Dušan Vlahović, ali u ovoj situaciji teško je videti da Srbin uz finansijske probleme "Bjankonera" završi u Torinu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke