Nemac oduševio Apenine, Milan i Napoli stali u red!

Autor: Stefan Matić
utorak 12.03.2019.
22:20
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" su ga i već i skautirali dva puta.

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Robin Gosens je od dolaska u Atalantu leta 2017. godine dokazivao da je reč o jednom od boljih levih bekova Serije A, Nemac je nepošteno bio "zaboravljen" od strane većih klubova sa "Čizme".

Međutim, utakmice u Bergamu pod Gasperinjem je pomogla dvadsečetvorogodišnjem levom beku da dostigne pun potencijal a samim tim i veće interesovanje.

Prvi koji su stali u red za Nemca po pisanju Kalčomerkata su Milan i Napoli!

Leonardo je par puta i gledao fudbalera Atalante, ne skrivajući da želi pravu konkurenciju za Rodrigeza na toj poziciji.

Gosens je ove sezone nastupio na 20 utakmica Serije A sa učinkom od tri gola i dve asistencije, poslednji gol je došao u vikend pobedi na gostovanju Sampdoriji što i dalje drži Atalantu u trci za izlaskom u Evropu naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.03.2019
16:10

Za prodaju ili (ot)pustanje (eventualno Simica ostaviti ili opet pozajmiti, a i jos nekoga prodati uz ove:-D): antonio donaruma, abate, zapata, *Simic, strinic- mauri, montolivo, bertolaci- *Halilovic, *Silva, borini.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.03.2019
16:08

Donaruma (Reina, Plizari)- Konti (Kalabria), Kaldara (Musakio), Romanjoli (21), Rodrigez (Laksalt)- Kesi (22), Bakajoko (Biglia), Paketa (Bonaventura)- Suso (Kastiljeho), Pjontek (Kutrone), Calhanoglu (23).