Nemački insajder otkrio - Pritisci su počeli, Halandu dat rok do februara!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 29.12.2021.
10:06
Izvor: Sportske.net

Šta će odabrati traženi napadač?

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Norveški napadač i fudbaler Borusije iz Dortmunda Erling Haland biće i u narednoj godini jedan od najzanimljivijih aktera prelaznog roka.

Nadolazeće leto pokrenuće lavinu velikih transfera, gotovo je izvesno. Dušan Vlahović, Kilijan Mbape i Erling Haland biće glavni glumci u novoj telenoveli budući da su sa svojim ubojitim oružjem stekli pravo na tako nešto. 

Ako je izvesno da ćemo Mbapea videti u Real Madridu, Vlahovića u Engleskoj ili Italiji, onda je Halandova budućnost potpuno u magli. Njegov otac razgovarao i sa Barselonom i sa Real Madridom, ali ako ne uspe da se dogovori sa najvećim španskim klubovima, okrenuće se Premijer ligi.

Čeka i Borusija Dortmund. Sportski direktor kluba Joakim Vacke je nedavno izrazio želju da zadrže Halanda barem još jednu sezonu nakon aktuelne, a tu mogućnost nije odbacio ni njegov agent Mino Rajola.

Današnji "Bild", odnosno njihov transfer insajder Krisitjan Falk, koji u javnost uglavnom izlazi sa pouzdanim informacijama, kaže da je Borusija iz Dortmunda dala rok Erlingu Halandu do februara da se izjasni.

Oni žele da imaju jasnu sliku budućih koraka i ukoliko se sprema njegova prodaja, da pronađu adekvatnu zamenu kako bi njihovi apetiti ostali približni.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke