Nemci najstrašnije ispljuvali Kejna i Totenhem! Kameno doba?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 03.08.2023.
10:17
Izvor: Sportske.net

Kolumnista Bilda se očigledno nije ustezao...

EPA-EFE/DANIEL HAMBURY
EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Povezane vesti

Saga oko potencijalnog transfera Harija Kejna u Bajern iz Minhena ne jenjava.

Totenhem navodno traži čitavih 100.000.000 funti na ime obeštećenja za kapitena reprezentacije Engleske, Bajern za sada nudi 85.000.000, pa dogovora još uvek nema.

Veliki pažnju javnosti na Ostrvu privukao je stav kolumniste Bilda Rajmunda Hinka koji je poručio upravi Bajerna da odustane od Kejna nakon što su Sparsi odbili 85.000.000 funti.

"Ovo je poslednji vapaj Bajernu da odustane od trošenja 100.000.000 evra za 30-godišnjeg 'starca'", stoji u tekstu Hinka koji je uz to i uvredio Kejna čiji "široki pokreti ruku zauzimaju ceo kazneni prostor".

"Zašto, zaboga, Totenhem sada pravi šalu sa potencijalnom kupovinom Matisa Tela. Bajern ne sme da dozvoli da se sa njim šali klub poput Totenhema. Iz kog su oni predgrađa Londona? Bili su šampioni Engleske u kamenom dobu", nastavio je oštro kolumnista Bilda, koji je istakao da će Tomas Tuhel biti heroj ukoliko spasi klubu 100.000.000 evra, te da Džamal Musijala može da igra u špicu napada.

Hinko, pak, priznaje jednu stvar.

"Ovo su samo moje misli, upravo Bajerna, ne znači da znam sve. Ukoliko Kejn ipak pokaže da je pravi pogodak, ja ću prvi da vam čestitam", rekao je on.

Englezi navode da će, ukoliko Totenhem ne postigne dogovor sa Bajernom, Kejn produžiti ugovor sa londonskom ekipom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke