Nemoguća misija - Kazemiro neće stići da ugasi požar!

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.08.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Očekivali su da će sve ići brže.

 EPA-EFE/Petteri Paalasmaa
EPA-EFE/Petteri Paalasmaa

Povezane vesti

Brazilski fudbaler Kazemiro na korak je od potpisa za Mančester junajted, nove su informacije koje javlja Fabricio Romano.

Sinoć smo pisali da je ponuda Junajteda vredna 60.000.000 evra za Brazilca na stolu, a usput je pridodato i 10.000.000 bonusa što Real Madrid praktično ne može da odbije za čoveka koji ima 30 godina, plus u timu imaju Orilijena Čuamenija koji je projektovan kao njegova zamena. 

Real će tako maltene povratiti uloženo u osam godina mlađeg Francuza kojem je predviđena blistava budućnost.

Kada je reč o Mančester junajtedu - njima se žuri da posao bude obavljen što je pre moguće. Prvenstveno, kako bi najnovije pojačanje koje je uveliko u takmičarskom ritmu bilo u ekipi za derbi 3. kola Premijer lige sa Liverpulom. Međutim, to će biti nemoguća misija. Očekuje se da čitav posao bude gotov kroz najviše 48 sati s tim da medicinski pregled još nije zakazan, kao i da bi trebalo obaviti proceduru oko dobijanja vize što ne ide tako brzo i lako.

Stoga, Junajted će s raspoloživim snagama pokušati da upiše prve bodove u sezoni, a protiv još jednog znatno organizovanijeg tima kakav je Liverpul, koji, doduše, takođe nije pobedio na startu sezone.

Kvota na pobedu Junajteda u tom duelu je 5.10, dok je na Liverpul 1.65 u AdmiralBetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke