Nemoguća misija - SMS u Juventusu?!

Autor: Stefan Matić
utorak 26.07.2022.
23:40
Izvor: Sportske.net

Sve je do Lotita, ali i naš igrač može da "pogura" transfer.

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Povezane vesti

"Bjankoneri" su danas dobili razočaravajuće vesti - Pol Pogba će izvesno morati na operaciju kako bi sanirao povredu meniskusa. Francuz tako ranije od očekivanog završava američku turneju, prognoze nisu dobre - mogao bi da propusti i do dva meseca sezone. 

Italijanski mediji pišu kako Juventus ne časi časa - "Bjankoneri" žele Sergeja Milinković-Savića kao novo pojačanje u vezi! 

Navodno će klub iz Torina ponuditi jednogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom u visini od pedeset miliona evra po kraju sezone. 

Predsednika Lacija, Klaudio Lotito je poznato kao težak čovek za pregovaranje. On je u par navrata izjavio kako neće pustiti srpskog internacionalca za sumu ispod devedeset miliona evra. 

Juventus je spreman da ponudi Sariju i par igrača. Rovela ili Fađoli bi došli u Lacio, nekadašnji trener Čelsija i Napolija poštuje kvalitete pomenutih igrača. 

Za očekivati je da Lotito odbije ovu ponudu, ali do kraja prelaznog roka ima više od mesec dana. Italijanski mediji spekulišu kako bi i sam Sergej mogao da "pogura" transfer ukoliko iskaže nezadovoljstvo i želju za odlaskom. 

SMS ima ugovor do 2024. godine sa klubom iz Rima, igra za Lacio još od 2015. godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke