Neočekivan obrt kod Nejmara - Sezona u Primeri, pa onda Saudijska Arabija?!

Autor: Filip Rodic
nedelja 13.08.2023.
21:45
Izvor: Sportske.net

Kao grom iz vedra neba.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Priča o Nejmarovoj sudbini krenula je još na samom kraju sezone. Gde će ić? Da li ostaje? Da li se vraća u Barselonu? Vremenom se stišalo, okrenuli su se mediji Mbapeu, Mesiju, Kejnu i ostalima, kad na početku sezone, eto, opet Brazilac u žiži.

Dogovor sa Al Hilalom je već zapečatiran i Nejmar je viđen kao još jedna superzvezda u Saudijskoj Arabiji. Međutim, došlo je do veleobrta.

Pojedini brazilski i španski novinari došli su do saznanja da se Barselona vratila u priču. Katalonci su pojačali angažovanje oko svoje bivše uzdanice, sada veterana, koji van Barselone nije uspeo da se domogne najvećeg evropskog trofeja.

Plan je da Nejmar "svrati" na godinu dana u Barselonu i time se oprosti od Evrope. Potom bi sledio odlazak u Al Hilal na tri godine.

Ovaj navodni scenario nije potpuno "kupio" sve ostale kolege po svetskim medijima, tako da se smatra teško izvodljivim, naročito u ovom trendu momentalnih transfera u Saudijsku Arabiju, gde vlasnici klubova ne čase ni časa da ugrabe bilo koga iz evropske elie.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke